Forum » Kaj kupiti » baterija za prenosnik
baterija za prenosnik
Loaded ::
Lp
Kje lahko dobim malo boljšo baterijo za prenosnik Toshiba Satellite Pro A-100...zdajšnja mi drži samo 2 uri...mogoče malo več..
Lp
Kje lahko dobim malo boljšo baterijo za prenosnik Toshiba Satellite Pro A-100...zdajšnja mi drži samo 2 uri...mogoče malo več..
Lp
Loadeed
Rad bi vsaj baterijo z 6600mAh, da bi mi držal prenosnik malo dlje... vsaj kake 3-4 ure..sedaj s to baterijo mi zdrži nekje 2 uri...s tem si nimam skoraj nič začet..
Samo nikjer ne najdem baterije s tako kapaciteto za ta prenosnik..če ve kdo za koga ali kako trgovino..lepo bi prosil..
Hvala..
Lp
Samo nikjer ne najdem baterije s tako kapaciteto za ta prenosnik..če ve kdo za koga ali kako trgovino..lepo bi prosil..
Hvala..
Lp
Loadeed
Percusso ::
To bi bilo dobro vedeti. Že mogoče kdo kaj ve?
Kje pa drugač imajo ugodno baterije za prenosnike?
Hvala za kak odgovor!
Kje pa drugač imajo ugodno baterije za prenosnike?
Hvala za kak odgovor!
Tu sem našel nekaj...samo vse baterije za ta model imajo 4400mAh....a sploh obstajajo za ta prenosnik 6600mAh?
Loadeed
Lp
Tole baterijo se slučajno da dobiti kje pri nas? Kako je z nakupom prek amazona? baterija na amazonu
Zanima koliko poštnine bom plačal....in če ne dobim pokvarjenega izdelka...
Aja...če si kdo lasti to baterijo mi lahko prosim pove avtonomijo...pa kak je zadovoljen z njo...ali zelo kvari izgled prenosnika, glede na to da malo štrli zadaj ven?
moja trenutna baterija
Hvala
Lp
Tole baterijo se slučajno da dobiti kje pri nas? Kako je z nakupom prek amazona? baterija na amazonu
Zanima koliko poštnine bom plačal....in če ne dobim pokvarjenega izdelka...
Aja...če si kdo lasti to baterijo mi lahko prosim pove avtonomijo...pa kak je zadovoljen z njo...ali zelo kvari izgled prenosnika, glede na to da malo štrli zadaj ven?
moja trenutna baterija
Hvala
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7501 (2502) | Han |
» | Toshiba Portege Z830-A167 nadomestna baterijaOddelek: Kaj kupiti | 1711 (1544) | Sami |
» | Prenosnik in baterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1082) | Bence |
» | Acer Aspire One baterijaOddelek: Kaj kupiti | 2594 (2466) | ru7 |
» | USB BaterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 6473 (4999) | Pyr0Beast |