» »

windows težave???

windows težave???

Svizec69 ::

Kolega je naletel na porblem da so se mu windowsi xp sesuli. Vbistvu, ko je enkrat restartal računalnik mu dalje kot do menija (Stars windows xp normaly, Safe mode, Safe mode with network...) ni prišlo. Bilokatero opcijo klikne mu računalnik resetira in ponovno ne pride dalje. Poskusila sva tudi z ponovno namestitvijo winowsov vendar tam javi neko napako v RAID-u z diskom in napako, da kao ne zazna nobenega diska. Zraven računalnika je dobil tudi neko disketo z driverji za raid, ki jo zaženeš tako da pri namestitvi windowsev klikneš f6 in potem tam izbereš pravi operacijski sistem. Vse lepo in prav vendar da tudi ko to stori ne gre dalje kot prej. Ima kdo kakšno idejo kako bi lahko prišla v windowse ali vsaj kako bi jih lahko ponovno namestila. Ker ko buta in klikneš potem setup win xp, napiše da ne more ker ne najde diska. Disk pa je bil pred tem normalno v uporabi, tako da to da ni formatiran nebi smelo biti krivo.

Prilagam še sliko:
, to napiše ko se hočejo zagnat winodwsi, potem pa se restarta.

Ima kdo kakšen predlog? Mogoče samo kako bi lahko preprosto formatirala disk in potem ponovno namestila windowse. Aja pa disk je 100% pravilno not pa tudi vse žice in stike sva preverila.

Hvala za pomoč!

Scorpia ::

Poglej če ti v bios sploh zazna disk, pa probi raid izklopit da vidiš če je disk sploh vredu. Vse kaže da ti je crknil trdi disk. Ali pa sam raid polje ne dela.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Caviar Black umira (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
757415 (5551) filip007
»

Facebook virus in windows xp boot loop

Oddelek: Programska oprema
71005 (899) karafeka
»

problemi z diskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
261739 (1164) OChack
»

Težava s trdim diskom in ponovnim nalaganjem windowsXP.

Oddelek: Strojna oprema
111408 (1197) amigo_no1

Več podobnih tem