Forum » Programska oprema » Problem s hamachijem
Problem s hamachijem
Starter ::
Okej, imam težave s hamachijem. Naprimer, s frendom se odločiva, da greva igrat neko igro preko Hamachija. Poveževa se na Hamachijev server, lahko pingava drug drugega in pogovarjava v Hamachiju. Zgleda, da vse v redu dela, zato greva v igro. Ampak, ne, igra v LAN-u ne zazna frendovega serverja in ko se zamenjava, pa tudi frend ne vidi mojega. Poskusila sva vse mogoče, do nastavljanja DNS, naredila tako kot večina "solutionov" pravi, in ne, še vedno noče delati tako kot bi moralo. Poskusil sem tudi s izklopom obeh firewallov, se pravi Windowsovega in Bitdefenderjevega in še vedno ne pomaga. Kaj mi je storiti? Ne furam kakršnegakoli ruterja, sem na SiOL-u, če bo koga zanimalo. Še konfiguracija računala, če bo koga zanimalo: C2D E6600, 8800gts, 2gb rama in matična plošča Asus P5K, se pravi da furam integrirano mrežno kartico.
Prosil bi za čim manj teženja in čimveč pomoči.
Če bo koga še kaj zanimalo, naj le vpraša in bom poskusil povedati/razložiti/whateva.
Prosil bi za čim manj teženja in čimveč pomoči.
Če bo koga še kaj zanimalo, naj le vpraša in bom poskusil povedati/razložiti/whateva.
If you have a problem and no one else can help then take hammer and smash all of them
Ted ::
Potem vama ne dela v nobeni igri ali samo v specifičnih? Imata iste verzije iger (patchev)?
Mah...
Starter ::
U nobeni igri. Probala sva Command & Conquer 3 in oba patchala na 1.09 -> ne dela, crysis takisto, bfme2 takisto. Skratka ne dela
If you have a problem and no one else can help then take hammer and smash all of them
Ted ::
C&C3 meni in ostalim dela brez problema. Tudi vama bi moralo glede na to da se lahko pingata. Poskusi še s kakim drugim kolegom.
Mah...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prekinjanje VPN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 3032 (2682) | ircr |
| » | hamachiOddelek: Igre | 6833 (3899) | ziga14 |
| » | Povezava dveh prenosnikov za prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2926 (2594) | k4bf0389 |
| » | Oživljanje routerja ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 3157 (2942) | PrimozR |
| » | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2060 (1517) | goba |