Forum » Strojna oprema » Požrešna miška
Požrešna miška
brezimni ::
Zanima me če ima kdo (ali je imel), komplet brezžične miške in tipkovnice, od geniusa, model LUX 3000. Namreč miška je zelo požrešna, saj ne folgam polnit baterij, vsake 3 - 4 dneve zamenjam, ob maksimalni uporabi 2 uri na dan. Iste baterije so pri drugi brezžični miški drugega proizvajalca držale tudi do 3 tedne ali več.
Highlag ::
M$ radijska miška mi je zdržala cca 2 meseca z enim parom AA baterij. (Popoldanska raba)
Bi rekel, da miška misli da jo premikaš (mogoče podlaga?). Poizkusi jo ko jo ne uporabljaš obrnit na hrbet. Drugače bi rekel, da je defektna.
Bi rekel, da miška misli da jo premikaš (mogoče podlaga?). Poizkusi jo ko jo ne uporabljaš obrnit na hrbet. Drugače bi rekel, da je defektna.
Never trust a computer you can't throw out a window
ttommy ::
Jaz imam BTC brezžično miško že 4 leta.uporablja 2 aaa bateriji.Če ne igram iger,lahko cel teden zdržijo.Sicer imam pa en par zmeraj v polnilcu,pa ko se v miški izpraznijo,jih zamenjam.Če špilam COD2 2 uri zvečer,jih pa menjam vsaka 2 dni...
Gamer
Miška se sama ugasne po 10 minutah, komplet sem vzel ker ima priklop na usb. Tipkovnica pa dela brez težav še s prvimi baterijami, sicer tudi dosti manj toka rabi.
Greg91 ::
V lasti imam Logitech-ov komplet, ne pomnim kdaj sem nazadnje polnil baterije, nevem mogoče 2-3 mesece nazaj. Uporabljam cca. 4 ure na dan.
zcetrt ::
IMel Canyon mišaka... Požrl baterije v enem tednu. Zdaj imam Logitech... 3-4 mesece brez ugašanja.
Se splača kupit malo boljšo robo v tem primeru.
Se splača kupit malo boljšo robo v tem primeru.
4.
Samson ::
Se strinjam. Logitech ima dobro dodelano tole. Sicer na skatli pise do 8 mesecev...Sam verjemite da naprimer moja MX7 zdrzi malenkost manj, pa se uporablja sigurno 6 ur na dan al pa se kaj vec...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Ravno zaj mi je spet crknila, hudič smotan, niti 4 dni nena šrot zdrži jaz jo bom povozil, saj to je hujše kot pa elektrarna, 0 bom mogel spet drug komplet nabavit, joj miška smotana. Ali pa nabavim akumulator od avta, da bo kaki teden zdržala, glupa tehnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29189 (10796) | Kayzon |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22301 (18497) | mancini |
» | življenjska doba baterij v brezžičnih miškahOddelek: Kaj kupiti | 5130 (3811) | opeter |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3138 (2333) | Sandi1987 |
» | Ultimativne AA baterije?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4103 (2616) | VolkD |