Forum » Kaj kupiti » Kaj lahko z 120.000 SIT?
Kaj lahko z 120.000 SIT?
dulibrk ::
Katero matično, grafično in procesor, ter ram za ta denar??? Maximum??? Moj mail:\\ :\\ :\\
mikkaa ::
Sem kupil:
Chaintech KT266A DDR plato,
256 DDR,
1000 Duron + ventilator,
GF2 MX - 400 64 MB tv-out.
Vse skup za 380 EUR. Torej ti dobis se malo vec.
To pa na: Birg v Grazu
Chaintech KT266A DDR plato,
256 DDR,
1000 Duron + ventilator,
GF2 MX - 400 64 MB tv-out.
Vse skup za 380 EUR. Torej ti dobis se malo vec.
To pa na: Birg v Grazu
malinavc ::
mikkaa: kak je blo kej na carini? jst bi kupu celo mašino v birgu, pa me zanima kuk je še kej carine za plačat al pa kak DDV? v ceniku na birgovi strani je MWST že vštet, a ne? pol to dobim nazaj (20% ?), kolk je pa kej za plačat na carini me zanima?
...odvisno s katere perspektive gledamo...
mikkaa ::
Po delih ni blo problem presvercat. Samo plata je velika, ostalo je slo v zepe. Ce pa ze prijavis, prijavi samo najvecjo stvar. Naj ti dajo 2 racuna. Carine ni, placa pa se DDV 20 % (od neto cene).
Nazaj pa dobis od 11 - 14%(od bruto cene). Odvisno koliko kupis (vecja je vrednost vec dobis).
Tak da se DDV in MVST skoraj pokrijeta.
Nazaj pa dobis od 11 - 14%(od bruto cene). Odvisno koliko kupis (vecja je vrednost vec dobis).
Tak da se DDV in MVST skoraj pokrijeta.
BigMan ::
Če se že voziš v Graz, se veliko bolj splača kupovati v Byteworku - www.bytework.at .
Imajo malce nižje cene kot v Birgu, vrnejo pa ti celih 20% MWST (kre niso pri tax-free). Pa še lahko jih je najt. ;)
Imajo malce nižje cene kot v Birgu, vrnejo pa ti celih 20% MWST (kre niso pri tax-free). Pa še lahko jih je najt. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup v Avstriji - carina?Oddelek: Kaj kupiti | 2161 (1451) | antonija |
» | Kje v GRAZU kupiti računalniško opremoOddelek: Kaj kupiti | 1532 (1287) | celica |
» | comp shopping v AvstrijiOddelek: Loža | 1292 (1065) | dexter |
» | Kvaliteta pri Essediju- ItalijaOddelek: Kaj kupiti | 2181 (1602) | Pat_MaGroin |
» | CARINE na rač. opremo ni več !!!Oddelek: Kaj kupiti | 1397 (1088) | andrej |