Forum » Operacijski sistemi » ESX server 3.x import obstoječega image-a
ESX server 3.x import obstoječega image-a
Goldee ::
Zdravo!
Zanima me, če kdo tukaj obvlada postopek kako se importa en vmware image na ESX server?
Situacija je sledeča: imam en server, na katerega sem namestil ESX 3.0.1. (Intel Xeon 3GHz z 2GB rama). Postavil sem že dva opercijska sistema (2 x Win2003 server) in vse deluje kot mora. Sedaj pa me zanima kako naj uvozim že obstoječo virtualno mašino, ki sem jo dobil na DVD-ju? Ko extractam zadevo dobim 11 .vmdk file-ov. Kako naj vse naenkrat uvozim?
Upam, da je vprašanje razumljivo. Tnx za pomoč!
Zanima me, če kdo tukaj obvlada postopek kako se importa en vmware image na ESX server?
Situacija je sledeča: imam en server, na katerega sem namestil ESX 3.0.1. (Intel Xeon 3GHz z 2GB rama). Postavil sem že dva opercijska sistema (2 x Win2003 server) in vse deluje kot mora. Sedaj pa me zanima kako naj uvozim že obstoječo virtualno mašino, ki sem jo dobil na DVD-ju? Ko extractam zadevo dobim 11 .vmdk file-ov. Kako naj vse naenkrat uvozim?
Upam, da je vprašanje razumljivo. Tnx za pomoč!
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
detroit ::
hmm sm meu isto situacijo ampak pr men je vmware sam pokazu kerga hoče odprt (izmed vseh 1245351515 fajlu je sm enga pokazu kot "import")
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje z USB 3.0 podaljškiOddelek: Pomoč in nasveti | 2962 (2086) | Han |
» | nakup enostavnega NAS-aOddelek: Omrežja in internet | 1959 (1771) | hooger |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 7112 (6629) | Buggy |
» | kateri zunanji disk kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1783 (1567) | RejZoR |
» | Firefox 3.02 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1583 (1267) | RuN |