Forum » Konzole » Ps3 iz amerike
Ps3 iz amerike
AUDI21 ::
Caw vsem!
Imam moznost da uvozm ps3 iz amerike k tm stane 80gb 599$ kar je okol 350€ tko da se full splaca. Slisu sm da ps3 igre niso zaklenene na regije, tko da bi tuki vse delale ampak ps2 pa so zaklenene, pa blu-rayi so tud zakleneni. sam a ni tko da ko pride modchip da bi to vse mogl delat? kaj pa k se prklopln na network a ma kej veze kje je kuplen? Pa se to me zanima a bi delu ps3 na mojmu samsung dispeju 913tm 19", k tega mam u sobi?
A kdo ve kdaj bo kej modchip vn prsu pa piratske igre k drgac mi je bedno ga met ne dam 60€ za igrco. :) pa pol bojo vse regije in vse delale gor na ps3 pa se dvix-i?
Ej hvala vnaprej za odgovore
Imam moznost da uvozm ps3 iz amerike k tm stane 80gb 599$ kar je okol 350€ tko da se full splaca. Slisu sm da ps3 igre niso zaklenene na regije, tko da bi tuki vse delale ampak ps2 pa so zaklenene, pa blu-rayi so tud zakleneni. sam a ni tko da ko pride modchip da bi to vse mogl delat? kaj pa k se prklopln na network a ma kej veze kje je kuplen? Pa se to me zanima a bi delu ps3 na mojmu samsung dispeju 913tm 19", k tega mam u sobi?
A kdo ve kdaj bo kej modchip vn prsu pa piratske igre k drgac mi je bedno ga met ne dam 60€ za igrco. :) pa pol bojo vse regije in vse delale gor na ps3 pa se dvix-i?
Ej hvala vnaprej za odgovore
- polepsal: Mavrik ()
TOP ::
PS3 dvomim da bo imel modchip.ker je že skoraj 1 leto zunaj pa ga niso še naredili,tako da bo treba kar originale kupovat.
Phoebus ::
Ah dejte no dejte, tisti špil ki ga rad igraš, več kot nekaj jih ni, boš pa že kupil in s tem plačal razvoj naslednjega, še boljšega, ki ga boš še raje igral.
Pri uvozu iz amerike pazi edino še carina + DDV, kar nanese lep del denarja. Če se izogneš prijavi in te dobijo si ga pa nasankal (carina + DDV + globa).
Pri uvozu iz amerike pazi edino še carina + DDV, kar nanese lep del denarja. Če se izogneš prijavi in te dobijo si ga pa nasankal (carina + DDV + globa).
No ja carine ne bom plaču :) ker ne bom sel na prijavo :):):).
Mene bol zanima ce ko bo modchip ce bojo vse regije delale in vsi spili od ps2 tud evropski pa dvix pa vse regije blu ray discov
hvala
Mene bol zanima ce ko bo modchip ce bojo vse regije delale in vsi spili od ps2 tud evropski pa dvix pa vse regije blu ray discov
hvala
OldSkul ::
AUDI32 ti očitno samo sanjaš kako boš čipal itd. Brezveze, ker tega še ne bo.
Če bi že rad se posluževal nelegalnih metod nabav xbox 360.
Če bi že rad se posluževal nelegalnih metod nabav xbox 360.
No voltaza ni problem ker original adapter podpira od 100 - 240 V drugac mamo pa tud transformatorje.
Kaj pa piratske igrce od PS2 delajo na navadnem PS3? Zdej sm ga ze narocu in ga dobim kmal.
Kaj pa DviXi a delajo tud???
Hvala
Kaj pa piratske igrce od PS2 delajo na navadnem PS3? Zdej sm ga ze narocu in ga dobim kmal.
Kaj pa DviXi a delajo tud???
Hvala
big_fat_liar ::
Z Amerike PS3 se ne izplača kupovati... Meni so dali carino še na eno bogo žarnico za monitor, nisem je prijavu in napisano je imela zgoraj gift! Skupaj z poštnino bo cena tja nekje 550-600€.
Lejga js prou grem u ameriko in ga bom dal v kufer pa letim prek Londona in pol je itak EU tuki notr in noben ne pogleda prtlage.
Dr_M ::
pa se ene tri pistole dej zravn. sej nebo nihce pogledu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Mavrik ::
Lejga js prou grem u ameriko in ga bom dal v kufer pa letim prek Londona in pol je itak EU tuki notr in noben ne pogleda prtlage.
Kaj boš pa jim povedal, ko te bodo vprašali za dokazilo, da je zadeva prišla z EU?
The truth is rarely pure and never simple.
big_fat_liar ::
Jaz sem se odločil za nakup PS3 rabljenega z garancijo v Italiji. Seveda le z osebnim prevzemom. Več ljudi prodaja in je cena rabljenih občutno nižja (40GB se dobi že za manj kot 300€ z eno igrico).
sam eni pa ste res ej, 3x na leto grem u ameriko pa nikol me ne pogledajo pa vse zivo sm domov prnesu od elektronke, se lcd display sm dal u kufer:)
tale z italijo pa ni slaba, sam js bi 80GB mel.
tale z italijo pa ni slaba, sam js bi 80GB mel.
TOP ::
No in če maš to možnost in točno veš kako gre,potem kupi in ne sprašuj,ker potem dobiš takšne odgovore.Kar se tiče čipa,pa mislim da ga ne bo.
[SkA] ::
Čip morda bo, ko bodo cene bluray snemalcev in medijev padle, da bo zadeva sploh zanimiva. Dokler je prazen medij 15+ evrov, je vse skupaj precej nezanimivo - zato se tudi vidi, da naj bi bili poizkusi bolj usmerjeni v "iso loader" pod Linuxom. Ampak verjamem, da je slednje težje izvesti kot čip, ki popravlja informacije bluray enote in prikaže recordable kot original.
Vsekakor verjetno ne bo nič od tega kmalu. Časa je minilo že kar nekaj, pa še vedno nihče niti o delnih uspehih ne poroča (vsaj ne, da bi kdo lahko karkoli pametnega pokazal in dokazal).
Drugače pa se starter packe pri nas še dobi za 500 evrov in, če upoštevaš da zraven dobiš še 2 igri in dodaten kontroler, zadeva tudi v primerjavi z ameriškim 80gb modelom za 400 evrov, niti ni tako pretirano draga. Pa še garancija ti velja.
Vsekakor verjetno ne bo nič od tega kmalu. Časa je minilo že kar nekaj, pa še vedno nihče niti o delnih uspehih ne poroča (vsaj ne, da bi kdo lahko karkoli pametnega pokazal in dokazal).
Drugače pa se starter packe pri nas še dobi za 500 evrov in, če upoštevaš da zraven dobiš še 2 igri in dodaten kontroler, zadeva tudi v primerjavi z ameriškim 80gb modelom za 400 evrov, niti ni tako pretirano draga. Pa še garancija ti velja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [SkA] ()
masevc ::
je že kdo kupil ps3 iz USA?
kako pa je s podporo formatov, ker se mi zdi da imajo za USA trg NTSC format (PAL v EU)
kako pa je s podporo formatov, ker se mi zdi da imajo za USA trg NTSC format (PAL v EU)
Tihi Mi53k ::
Kar se iger tiče, ni problema.
Pazit je treba edino pri regijsko zaščitenih DVDjih in Blurayih.
Pazit je treba edino pri regijsko zaščitenih DVDjih in Blurayih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4884 (3509) | mackon123 |
» | PlayStation 2 z najboljšimi prodajnimi rezultati (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 8371 (6965) | GLAVNI |
» | Xbox 360 in Wii naprej, PS3 nazajOddelek: Novice / Konzole | 6737 (2985) | fabrskd |
» | Evforija (trgovcev) pred izidom igre 'Grand Theft Auto IV'Oddelek: Novice / Ostale najave | 5951 (4016) | Jst |
» | ps3 in racunalnikOddelek: Konzole | 1191 (1191) | kataklysm |