Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP se ne UGASNE/PONOVNO ZAŽENE
Windows XP se ne UGASNE/PONOVNO ZAŽENE
Fifty ::
Torej, na novo sem naložil XP-je pa se mi nočejo ugasnt oz. ponovno zagnat, imam pa SP2 gor, kaj storiti? tnx
Spike Edin ::
Živjo!
Posodobi chipset (na intenetu poišči najnovejše gonilnike) Če se bo stvar še vedno ponavljala potem pa posodobi system, ker mislim da ima microsoft tudi popravek za ta problem.
Lp!
Posodobi chipset (na intenetu poišči najnovejše gonilnike) Če se bo stvar še vedno ponavljala potem pa posodobi system, ker mislim da ima microsoft tudi popravek za ta problem.
Lp!
The PC Doctor
zk_eu ::
hmmm. enkrat sem tudi jaz na svojem HP-ju nanovo naložil windowse, in začuda se niso hotli ugasnik, kaj šele ponovno zagnat, seveda mi ni bilo nč jasno, če so nanov naloženi windowsi.... Problem sem rešil tako, da sem gor dal Registry Mechanic, ki je uredil registre in od takrat naprej je delovalo ko urca...
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
zk_eu ::
ajja pa BlackD3mon, ni mi jasno, kaj majo tu zram, da se windowsi nočejo ugasnat gonilniki...
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Spike Edin ::
Večina jih je imelo oz jih ima težave in več ali manj je bil problem pri chipset gonilnikih tako da lahko proba... Greh ni probat, ane?
The PC Doctor
McKacon ::
hmmm ce se ne motim je tud v BIOSU ena zanka... kaka vem pa da sem bral nekaj casa nazaj o tem problemu in jo uspesno resili... mal uporabi "išči" in poiskusi sreco
LP, Urh
LP, Urh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7248 (6641) | smotanc |
» | Windows 7 BSODOddelek: Operacijski sistemi | 1194 (1107) | adam1900 |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3882 (3579) | zwerca |
» | Suse linux in MX1000Oddelek: Operacijski sistemi | 1240 (963) | roli |
» | Nero - pomnilnik zapisovanjaOddelek: Programska oprema | 1463 (1113) | ZoMk |