Forum » Programska oprema » Najboljsi Audio/Video Predvajalnik
Najboljsi Audio/Video Predvajalnik
d0rK ::
Hi.
Iscem najboljsi audio/video player. Trenutno sem preizkusil naslednje:
-VLC
-WMP
-iTunes
-Winamp
Pri prvem mi ni usec njegov izgled in slaba lista. Pri drugem ne vem tocno kaj me najbolj moti ampak najverjetneje najnovejsi
izgled. Sprememba pozicije gumbov v zgornjem desnem kotu. Ko se zapeljem v zgornji desni kot hocem zapret player. iTunes
mi ni usec ker zravn prnese se en kup sranja hkratni pa tut ni video player. Mi je pa zelo vsec izgled in pa playlista. Winamp
popusi na vseh tockah.
Skratka, iscem nekaj kar bo vsestransko. Za embedded codece me briga. Mi ni problem instlairati codec pack z vsemi codeci
posebej. Hkrati bi rad da je izgled kakor toliko prebavljiv, da ima uporabljivo in pregledno playlisto s pomocjo katere bom lahko
uredil svojo kolekcijo muzike. Poraba resourcev tudi ni neka ovira v kolikor ni glih v oblakih.
Na dan z vasimi predlogi.
Hvala.
Iscem najboljsi audio/video player. Trenutno sem preizkusil naslednje:
-VLC
-WMP
-iTunes
-Winamp
Pri prvem mi ni usec njegov izgled in slaba lista. Pri drugem ne vem tocno kaj me najbolj moti ampak najverjetneje najnovejsi
izgled. Sprememba pozicije gumbov v zgornjem desnem kotu. Ko se zapeljem v zgornji desni kot hocem zapret player. iTunes
mi ni usec ker zravn prnese se en kup sranja hkratni pa tut ni video player. Mi je pa zelo vsec izgled in pa playlista. Winamp
popusi na vseh tockah.
Skratka, iscem nekaj kar bo vsestransko. Za embedded codece me briga. Mi ni problem instlairati codec pack z vsemi codeci
posebej. Hkrati bi rad da je izgled kakor toliko prebavljiv, da ima uporabljivo in pregledno playlisto s pomocjo katere bom lahko
uredil svojo kolekcijo muzike. Poraba resourcev tudi ni neka ovira v kolikor ni glih v oblakih.
Na dan z vasimi predlogi.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13867 (9438) | Olórin |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27370 (18347) | Hayabusa |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6486 (3483) | Jst |
» | Adijo, Winamp! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7388 (7388) | Dragi |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 1985 (1592) | IceIceBaby |