Forum » Kaj kupiti » Kvalitetno čistilo za LCD zaslon ?
Kvalitetno čistilo za LCD zaslon ?
Cokolesnik ::
V spletnih trgovinah skorajda ni mogoče podrobno razbrati, kakšna čistila za LCD zaslone pravzaprav prodajalci ponujajo, kaj vsebujejo in podobno, niti jih ne ponujajo v takšnem obsegu, da bi lahko razlikovali med cenejšimi, dražjimi... Zato se uporabnik, ki mu cena v zameno za nepoškodovan LCD zaslon pri čiščenju, ne pomeni skoraj ničesar, sprašuje, kje dobiti kakovostno čistilo.
V ZDA se mi zdi, da so kar na nivoju tile: Pixelclean
Kot razberem iz forumov in testov, je kakovostno čistilo mogoče prepoznati po naslednjih parametrih:
1. Polymer based
2. Brez alkohola
3. Brez amoniaka
Seveda je kajpak najbolj enostavna uporaba čiste vode in mehke krpe, če gre za madeže. A vendarle, kaj pa kakovostno LCD čistilo, če že?
Da o tem, da tovrstnih pripomočkov ne potrebujejo le lastniki PCjev, temveč tudi vse bolj prodajanih LCD TV, niti ne govorimo.
V ZDA se mi zdi, da so kar na nivoju tile: Pixelclean
Kot razberem iz forumov in testov, je kakovostno čistilo mogoče prepoznati po naslednjih parametrih:
1. Polymer based
2. Brez alkohola
3. Brez amoniaka
Seveda je kajpak najbolj enostavna uporaba čiste vode in mehke krpe, če gre za madeže. A vendarle, kaj pa kakovostno LCD čistilo, če že?
Da o tem, da tovrstnih pripomočkov ne potrebujejo le lastniki PCjev, temveč tudi vse bolj prodajanih LCD TV, niti ne govorimo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
- spremenilo: Cokolesnik ()
AapocalypseE ::
Jaz čistim moj LCD s Pronto Anti polvere Antistatico ( pronto proti prahu, antistatičen sprej ) zraven sem še kupil dve zelo mehki krpici za zelo občutljive površine in očistim zaslon, da je kot nov. To mi je priporočal prodajalec v BigBangu in res deluje odlično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
SES-AS ::
Jaz uporabljam za LCD in PLAZMO navaden steleks (mercatorjev pa ne da bi delal reklamo nakbolj nežen je) brezbarvnega pa sem čisto zadovoljen , drugače se pa dobi čistilo ki je namenjeno samo za čiščenje LCD-jev(BIG BANG , PC TRGOVINE....).Pa kristalno čisto sliko ti želim.LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [LCD] ČistiloOddelek: Strojna oprema | 3854 (3097) | Gajba |
» | Čiščenje LCD monitorjaOddelek: Strojna oprema | 2828 (2641) | opeter |
» | Kako zbrisati kuli iz LCD-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1339) | Tilen007 |
» | Kako očistiti LCDOddelek: Kaj kupiti | 2056 (1927) | Silencer |
» | S čim očistiti monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3190 (2802) | kuglvinkl |