Forum » Izdelava spletišč » Joomla multi-jezikovna varjanta
Joomla multi-jezikovna varjanta
Tody ::
Hey !
Zanima me najbolj elegantna rešitev, kako narest potem še Angleško različico spletne strani.
Poleg tega da še enkrat vse postavim v angleščini in potem preumserim folk na to stran ko kliknejo določeno zadevo. Ker postavljanje baze in vse skupaj še enkrat... Vem da obstajajo neki prevajalci samo nevem a to tud deluje iz slovenščine v angleščino...
Katerikoli ideja bo dobra :)
Zanima me najbolj elegantna rešitev, kako narest potem še Angleško različico spletne strani.
Poleg tega da še enkrat vse postavim v angleščini in potem preumserim folk na to stran ko kliknejo določeno zadevo. Ker postavljanje baze in vse skupaj še enkrat... Vem da obstajajo neki prevajalci samo nevem a to tud deluje iz slovenščine v angleščino...
Katerikoli ideja bo dobra :)
Tic ::
Zdravo.
Zelo elegantna rešitev je JoomFish, kjer enostavno definiraš in editiraš jezike na obstoječi strani. Sam ga uporabljam na ~5ih straneh in deluje super.
lp
Zelo elegantna rešitev je JoomFish, kjer enostavno definiraš in editiraš jezike na obstoječi strani. Sam ga uporabljam na ~5ih straneh in deluje super.
lp
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Tody ::
To je uredu samo da mi ni treba še enkrat celotne strukture postavljat :)
Aja, hvala za nasvet :)
Aja, hvala za nasvet :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-tech krši zakonodajo?!Oddelek: Omrežja in internet | 7803 (6762) | Ziga Dolhar |
» | Donacije na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 2709 (2380) | wwwampy |
» | 2 serverja na istem IP naslovuOddelek: Izdelava spletišč | 1406 (937) | Poldi112 |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2245 (2074) | Macketina |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3138 (2376) | xpozed |