Forum » Operacijski sistemi » Problemi z bljižnjicami
Problemi z bljižnjicami
toblak ::
Pozdravljeni!
Imam WIN XP SP2. Če dostopam do internetnih strani preko bljižnjic na namizju, mi napiše da naj preverim, če je pot in...pravilna, kliknem v redu, potem se mi stran normalno naloži. Se vam mogoče kaj svita?
Brskalnik je Mozilla. Res pa je, da grem včasih zaradi Klika tudi na Explorer (v Mozilli so problemi z certifikatom). V vsakem primeru pa pol nazaj nastavim Mozillo za privzeto. Ali bi mogoče pomagalo, da odstarnim Explorer?
Hvala
Imam WIN XP SP2. Če dostopam do internetnih strani preko bljižnjic na namizju, mi napiše da naj preverim, če je pot in...pravilna, kliknem v redu, potem se mi stran normalno naloži. Se vam mogoče kaj svita?
Brskalnik je Mozilla. Res pa je, da grem včasih zaradi Klika tudi na Explorer (v Mozilli so problemi z certifikatom). V vsakem primeru pa pol nazaj nastavim Mozillo za privzeto. Ali bi mogoče pomagalo, da odstarnim Explorer?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla po 10 letih sodelovanja z Googlom podpisala z Yahoojem, ki bo nov privzet isk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21331 (18155) | johnnyyy |
» | Internet Explorer 9 padel v Pwn2OwnOddelek: Novice / Varnost | 13534 (10564) | Mesar |
» | Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7132 (6878) | OmegaBlue |
» | Delež med "strokovnjaki"?Oddelek: Novice / Brskalniki | 2687 (2687) | CaqKa |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3284 (3284) | CaqKa |