Forum » Kaj kupiti » kaj si mislite o tej trgovini?
kaj si mislite o tej trgovini?
dolenska ::
lp
sem našel eno spletno trgovino katera mislim da je na kitajskem. No vglavnem hudo nizke cene so. zanima me ali so mogoče te cene sumljivo majhne ali je to normalno.
še spletna stran te trgovine POPEUR.COM
sem našel eno spletno trgovino katera mislim da je na kitajskem. No vglavnem hudo nizke cene so. zanima me ali so mogoče te cene sumljivo majhne ali je to normalno.
še spletna stran te trgovine POPEUR.COM
LoneWolf ::
Kaj ti pove njihov WHOIS record?
Registrant Contact:
li yanlei (arlier2008@hotmail.com)
1.958528110
Fax:
West Century Boulevard Inglewood, CA 16783
Los Angeles, NY 95852-8110 (če verjameš)
FJ
Creation date: 13 Aug 2007 15:15:23
Expiration date: 13 Aug 2008 15:15:23
Domena, registrirana na hotmail, na lažen ameriški naslov, pred dvemi meseci, in registrirana za najmanjse možno obdobje. Resna štacuna my ass, tudi če ne bi poznal kitajskega sistema dela.
Mimogrede, ti stran www.shopokv.com zgleda kaj znana?
Ustvarjena par tednov prej, na isti ameriški naslov, ampak na drugo ime... Lažno, brez dvoma.
Kreiraš pet, šest različnih strani z raznorazno diskontno robo, pobereš naročila in skasiraš, shipping itak traja kak mesec ali dva. Ko začne folk preveč množično spraševat kje je roba in kdaj pride, enostavno zgineš in čez pol leta odpreš novih pet online štacun s poceni robo za naivne pohlepne zahodnjake.
Welcome to China.
Registrant Contact:
li yanlei (arlier2008@hotmail.com)
1.958528110
Fax:
West Century Boulevard Inglewood, CA 16783
Los Angeles, NY 95852-8110 (če verjameš)
FJ
Creation date: 13 Aug 2007 15:15:23
Expiration date: 13 Aug 2008 15:15:23
Domena, registrirana na hotmail, na lažen ameriški naslov, pred dvemi meseci, in registrirana za najmanjse možno obdobje. Resna štacuna my ass, tudi če ne bi poznal kitajskega sistema dela.
Mimogrede, ti stran www.shopokv.com zgleda kaj znana?
Ustvarjena par tednov prej, na isti ameriški naslov, ampak na drugo ime... Lažno, brez dvoma.
Kreiraš pet, šest različnih strani z raznorazno diskontno robo, pobereš naročila in skasiraš, shipping itak traja kak mesec ali dva. Ko začne folk preveč množično spraševat kje je roba in kdaj pride, enostavno zgineš in čez pol leta odpreš novih pet online štacun s poceni robo za naivne pohlepne zahodnjake.
Welcome to China.
dolenska ::
o tnx LoneWolf. se mi je zdelo da bo neki takega. sj itak neb šel nakupovat iz tam, samo firbec je pa bil. zanima me le kaj je to WHOIS record?. ker sem pač firbčen. a mi lahko malo bolj razložiš
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Foto galerija, trekking po PatagonijiOddelek: Sedem umetnosti | 1966 (1684) | Matty |
» | Kaj menite glede $ ?Oddelek: Loža | 2310 (1721) | Caligula |
» | kam postaviti spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1003 (950) | SodVina |
» | Pozdrav iz Nove ZelandijeOddelek: Loža | 3641 (2674) | Matty |
» | Kam nej vlozim denar???Oddelek: Loža | 4038 (2592) | Uporabnik |