Forum » Pomoč in nasveti » pomoc v outlooku
pomoc v outlooku
markk1 ::
Pozdravljeni
Mi bi lahko kdo povedal kje morem v microsoft outlook 2007 (slo) nastavit da oz kako naredit da prejemnik nebi videl komu vse je bil ta mail poslan.
hvala
lp
Mi bi lahko kdo povedal kje morem v microsoft outlook 2007 (slo) nastavit da oz kako naredit da prejemnik nebi videl komu vse je bil ta mail poslan.
hvala
lp
StratOS ::
BCC (Blind Carbon Copy)
V razdelku za pošiljanje sporočil imaš opcijo pošiljati sporočila vsem, kopijo sporočila oziroma skrito kopijo ( To, CC, BCC ).
Za prikrivanje uporabi BCC (Skrita kopija sporočila ) oz. "slovenskim" prevodom, sam uporabljam angleško verzijo.
lp
V razdelku za pošiljanje sporočil imaš opcijo pošiljati sporočila vsem, kopijo sporočila oziroma skrito kopijo ( To, CC, BCC ).
Za prikrivanje uporabi BCC (Skrita kopija sporočila ) oz. "slovenskim" prevodom, sam uporabljam angleško verzijo.
lp
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prejel sem email ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1079) | Okapi |
» | PHP pošiljanje večje količine mailovOddelek: Programiranje | 3124 (2811) | Ziga Dolhar |
» | Prikrivanje E-Mail naslovov.Oddelek: Omrežja in internet | 3741 (3418) | Bakunin |
» | outlook expressOddelek: Pomoč in nasveti | 2908 (2741) | ABX |
» | posiljanje vec mailov naenkratOddelek: Omrežja in internet | 1520 (1306) | macplus |