Forum » Strojna oprema » Kaj za vraga je PPC8270 (PowerPC) ?
Kaj za vraga je PPC8270 (PowerPC) ?
Shinobi ::
Pozdravljeni!
Te dni pisem neko dokumentacijo o GCC prevajlniku in bi nujno rabil opsati konfiguracijo za PPC8270? Vem da je to nek PowerPC samo kateri? Najbolj me kuri to, da recimo na Wikipedia 8270 nikjer ni omenjen kot clan druzine Power PC. Je to kaksna platforma ali nekaj taksnega kot maticna plosca ali kaj tem smislu?
Se gugle ne najde vec kot 8270 strani. Je pa res, da se moja dokumentacija nanasa na omrezni TCP/IP protokol in interrupt handling. Mogoce pa je 8270 celo mrezna kartica in NE Procesor kot sem jaz mislil?
Ce kdo lahko pomaga, se priporocam.
Te dni pisem neko dokumentacijo o GCC prevajlniku in bi nujno rabil opsati konfiguracijo za PPC8270? Vem da je to nek PowerPC samo kateri? Najbolj me kuri to, da recimo na Wikipedia 8270 nikjer ni omenjen kot clan druzine Power PC. Je to kaksna platforma ali nekaj taksnega kot maticna plosca ali kaj tem smislu?
Se gugle ne najde vec kot 8270 strani. Je pa res, da se moja dokumentacija nanasa na omrezni TCP/IP protokol in interrupt handling. Mogoce pa je 8270 celo mrezna kartica in NE Procesor kot sem jaz mislil?
Ce kdo lahko pomaga, se priporocam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ojacevalec za klipsch r-51m zvocnikeOddelek: Zvok in slika | 2166 (1793) | T743 |
» | Kateri stereo ojačevalec?Oddelek: Zvok in slika | 1619 (1126) | Darko! |
» | APU vs CPUOddelek: Strojna oprema | 4456 (3661) | Krigl |
» | Zanimivost: Najboljša delovna postaja za 3D v letu 2007...Oddelek: Strojna oprema | 1689 (1164) | JIM22 |
» | Konkurenca HyperThreadinguOddelek: Novice / Procesorji | 2027 (2027) | IceIceBaby |