» »

Pljuni in jo stisni

Pljuni in jo stisni

ThARippA ::

A je že kdo videl ta film? Kakšen se vam je zdel? Kaj pa Lock, Stock&Two Smoking Barrels? Za moje pojme sta to najboljši komedji zadnjih let. Ob enem prizoru se bolj nasmejiš pri kot pri vseh Hollywoodskih kao-hudih komedijah skupaj (v stilu nori na Mary, Očkov dan, Njeni tastari, itd.). A sem edini, ki se mu gabijo Hollywoodske money-grabbing "pogruntavščine"???

Tjulenj ::

angleske komedije rulez :D

BlackHole ::

Komedije, ki si jih naštel v oklepajih in njim podobne res niso tisto pravo. Bi me pa zanimalo katere so trenutno dobre komedije, predvsem na DVD-jih.

miranpozar ::

ThARippA: You're damn right, man! Hollywood sucks big time! Sami predvidljivi filmi... glavni tip, problem, pička povezana s problemom, glavni tip rešuje problem, glavni tip spozna pičko, problem rešijo, glavni tip in pička "live happily ever after".

Naj tvoji pravi izbiri filmov dodam še malo starejši in zmeraj bolj legendarni Pulp Fiction!

Jutri pa bom zopet bruhal ob popoldanskih serijah na Kanalu A :(

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

||_^_|| ::

ej men je snatch ful uibr hud film, se splača ga it gledat!

sleby ::

Sneć je ql :>

Tomi ::

Hehe, ta film je prvi dober Madonin pripspevek k filmski industriji:DVerjetno veste, zakaj..
metrodusa.blogspot.com

ThARippA ::

Miran: Pulpa nisem omenil ker ni aktualen. Drugače so pa edini dobri filmi, ki se jih trenutno spomnim, ki prihajajo iz Hollywooda Spielbergovi in Fincherjevi (Fight Club, Se7en, The Game) in pa seveda American Beauty.
Aja, pred kratkim sem šel v kino. Gledal sem Brodolom. Odveč je povedati, da sem bil najbrž edini v dvorani, ki mu ni bil všeč. A pri pljuni in jo stisni je bila situacija ravno obratna.

Najbolj me moti dejstvo, da so folk ovce, ki verjamejo reklamam, nato pa trdijo drugače.

miranpozar ::

Hollywood je ameriška pogruntavščina in kot tak usmerjen samo in le v biznis... keš... profit! Če hočeš nekaj prodat, moraš to reklamirat, če imaš močno finančno ozadje je reklama izvedljiva, folk je itak v 95% neumen in kot si sam ugotovil je večina ovc, torej padejo hitro na reklamne fore, tečejo v kino, s tem dajajo denar Hollywoodu, ki si misli "Cool! We earned a few millions. Let's invest in a similar crap movie and advertising it and earn some more". Začaran krog torej. Vendar je folk sam kriv za to, ker so pač ovce!
Isto je v muziki... Britney se userje en komad in hitro je treba ustvariti kopije, ki lahko prinesejo še denarja. Ni pomembno kakšna je muzika, glavno, da založniki zaslužijo in poneumljajo ljudi.

Upam, da nova era širokopasovnih digitalnih komunikacij, interneta, DiVX, MP3 in vsega kar se bo iz tega čez leta še rodilo, prinaša umetnost direktno do porabnika, brez posredovanja založnikov in podobne bande in da bo zaradi tega umetnost zopet postala sama sebi namen in ne sredstvo za služenje denarja in poneumljanje ovc!

Fuck Hollywood, fuck Britney Spears and Bon jovi, fuck DeeJay Time, fuck Nikita and fuck you stupid consumer!

L'ART POUR L'ART!

P.S.: oprostite ker sem tako hud, a ko mislim na to svinjarijo, ki nas obkroža, postanem zelo zelo slabe volje.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

krneki ::

Hmm...men so ble dobre komedije: Clerks, Orgazmo, use Mel Brooksove :D in Sacry Movie (samo, če si gledu use filme na katere se nanaša film).

Zelo pa priporočam ogled zadeve, ki se imenuje Princess Mononoke! 8-)

Brody ::

miranpozar: my thoughts ekzekli!!



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Muska stuf

Oddelek: Sedem umetnosti
352184 (1730) DimmniBurek
»

Kdo gleda nanizanko J.A.G na POP - TV

Oddelek: Loža
402349 (1966) OZZY
»

Klemen Klemen LJ vs. MB ??

Oddelek: Loža
272303 (1825) Jeronimo
»

dvd + cdrw

Oddelek: Kaj kupiti
151720 (1490) miranpozar
»

NOVO LETO!!!

Oddelek: Loža
221864 (1592) Uporabnik

Več podobnih tem