Forum » Loža » nameravate odpreti podjetje ? anketa or what ?
nameravate odpreti podjetje ? anketa or what ?
#000000 ::
Danes me pokliče na telefonsko ki ni nikjer objavljena vsaj 10 let !
Fante se predstavi ne po imenu, ampak da dela neko anketo za neko eu raziskavo (na žalost pozabil detalje) vpraša kolk nas je trenutno v bajti med 18 in 38 leti, koliko sem star, ter pazi sad koliko od nas nas misli odpreti podjetje in v koliko letih 1-3.
Ustrelim da sem sam, star 35 let in da ravno odpiram podjetje
Anketar požre cmok, in pravi; hvala za sodelovanje in lep pozdrav
wtf ?? jest sem mel glih čas in sem bil zapet k puška, da bova vsaj kake 45 minut klobasala in da mi bo probal kej prodat.
Verjetno to še pride ? a je mel še kdo kak tak klic ? aja pa od kje nim jebena cifra ? če jo še policija nima ?
Fante se predstavi ne po imenu, ampak da dela neko anketo za neko eu raziskavo (na žalost pozabil detalje) vpraša kolk nas je trenutno v bajti med 18 in 38 leti, koliko sem star, ter pazi sad koliko od nas nas misli odpreti podjetje in v koliko letih 1-3.
Ustrelim da sem sam, star 35 let in da ravno odpiram podjetje
Anketar požre cmok, in pravi; hvala za sodelovanje in lep pozdrav
wtf ?? jest sem mel glih čas in sem bil zapet k puška, da bova vsaj kake 45 minut klobasala in da mi bo probal kej prodat.
Verjetno to še pride ? a je mel še kdo kak tak klic ? aja pa od kje nim jebena cifra ? če jo še policija nima ?
Horsechoker ::
Mene je spraševala ženska. Moj odgovor je pa bil negativen pa se mi je potem zahvalila za sodelovanje...
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.
#000000 ::
Aha, to je 99.9% neka tržna finta, občutek mam da se mi bo v kratkem prikazal na vratih nekdo ki mi bo hotu prodat muda za bubrege. Nč morm psa met dopoldan zunaj
Tody ::
Udba.net :D hehehehe Sigurno je kaka baza :) Ali pač imajo program ki vrti random cifre :) You are the lucky one ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upor proti izdajatelju strokovnih revij ElsevierOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8163 (5962) | lmorgh |
» | Razgovor za službo - info/izkušnje/mnenja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28895 (24989) | IceIceBaby |
» | Mmobil (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5316 (3463) | Jan987 |
» | Telefonske ankete, prodaja, etc.Oddelek: Loža | 2439 (2181) | ABX |