Forum » Izdelava spletišč » Težava z PHP
Težava z PHP
tomitza ::
Živjo,
nekaj me j***...ko vpišem neko stvar v bazo..se mi prek BBCode prenese v bazo in mi potem zadevo na strani prižake bold, italic...
Sedaj pa s neko skripto, ki je vključena v ta file kreiram xml file...in kako mi lahko nekdo pomaga, da mi poleg vsebine, ki se vpiše v xml ne doda BBCode tag-ov? Problem pa imam samo z [b] in pa [font]. Spodnji stavki mi vseeno vpišejo v xml [] tage...kako se jih lahko rešim?
Še koda, ki naredi xml...seveda ni cela....
$besediloo=$pod["besedilo"];
$besedilo = preg_replace("/\[b](.*?)\[\/b]/is","$1",$besedilo);
$besedilo = preg_replace("/\[font](.*?)\[\/font]/is","$1",$besedilo);
".$pod["besediloo"]."
nekaj me j***...ko vpišem neko stvar v bazo..se mi prek BBCode prenese v bazo in mi potem zadevo na strani prižake bold, italic...
Sedaj pa s neko skripto, ki je vključena v ta file kreiram xml file...in kako mi lahko nekdo pomaga, da mi poleg vsebine, ki se vpiše v xml ne doda BBCode tag-ov? Problem pa imam samo z [b] in pa [font]. Spodnji stavki mi vseeno vpišejo v xml [] tage...kako se jih lahko rešim?
Še koda, ki naredi xml...seveda ni cela....
$besediloo=$pod["besedilo"];
$besedilo = preg_replace("/\[b](.*?)\[\/b]/is","$1",$besedilo);
$besedilo = preg_replace("/\[font](.*?)\[\/font]/is","$1",$besedilo);
".$pod["besediloo"]."
www.at-crew.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Javascript DOM based XSS vulnerabilityOddelek: Programiranje | 2861 (2283) | MrStein |
» | PHP - stringiOddelek: Izdelava spletišč | 1804 (1627) | pehape |
» | [PHP in/ali JS] skripta, ki gre cez celo stran in zamenja tekst med custom tagiOddelek: Izdelava spletišč | 1151 (1057) | jernejl |
» | Regularni izrazi....Oddelek: Programiranje | 2349 (1738) | BigWhale |
» | [php]: preprost problem in preg_replace()Oddelek: Izdelava spletišč | 1140 (1078) | R33D3M33R |