» »

graficna kartica problem!

graficna kartica problem!

vise ::

Imam graficno kartico Leadteck winfast titanium gf2 ti in osnovno ploaco Dfi Ak75-el z chipsetom via kt 133a. problem pa je ker ta plosca ne zazna to kartico kot agp 4x ampak samo agp 2x. Sem probal z eno kartico ki ima cip mx400 in jo lepo zazna kot agp 4x in to tudi v biosu lepo vidis. S leadtekom pa imam samo moznost nastavitne 1x,2x ne pa tudi 4x. kaj je narobe s kartico? imam proceosr amd 1400 in win xp in dobim v 3dmarku se samo 3800 tock. ali je to premalo? Kaj se da narediti da bom imel vec Tock?

kuglvinkl ::

Povej, če ti svetijo dve diodi na kartici?

RAMi so ziher na 133 MHz? Koliko jih je?

Kaj meni Winfox?

V BIOSu vidiš?
Your focus determines your reallity

vise ::

meni sveti samo ena lucka . pod njo pise agp4x. druge dve ki pa pise error in pwr pa ne svetitia. kaj pa pri tebi?
Glede biosa pa ce dam eno drugo mx kartico notri se mi pojavi funkcija agp 4x ce dam pa to nazaj pa se skrije. imam eno led diodo na plosci ki ce je kartica agp 4x sveti in v mojem primeru ne sveti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vise ()

krucymucy ::

Sicer pa je rezultat v 3d marku nekako normalen ... je kar v redu!

kuglvinkl ::

Pri meni svetita dve diodi (razen errorja). Ta zdeva z BIOSom mi je nova. Kaj pa denimo NVMax, ti omogoči 4× AGP?

Si primerjal na Madoinonovi strani druge istovrstne konfiguracije?? Online result browser, --- Project ompare, neki tazga.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nakup novega računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
676757 (5679) mtosev
»

AGP4 / AGP8

Oddelek: Strojna oprema
281598 (1344) mtosev