Forum » Pomoč in nasveti » recovery partition
recovery partition
robotek87 ::
Na HPjevem prenosniku so bili instalirani windows Vista. Ker mi ne odgovarjajo sem jih zbrisal, ter naložil windows XP. Zdaj pa vidim da so se dve particiji ena HP_RECOVERY in OS_TOOLS. Zanima me ali morata ti dve particiji še vedno bit? Namreč nevem ali računalnik sam upravlja s to HP_RECOVERY ali moram sam kaj naložiti da bo dejansko delovala ce jo potrebujem?
hvala
hvala
flukturr ::
Tu so vsi podatki ki jih prenosnik uporabi če delaš tovarniško ponastavitev - da bo rač. tak kot si ga prinesel iz trgovine. Svetujem ti, da teh par giga ohraniš, v disk managementu pa nastavi da ti particij ne prikazuje da te ne bodo nervirale
Navodila za restore imaš na HP strani.
Kako si pa zinštaliral XPje na SATA disk? A si disablu native sata mode ali si na kak način driverje za sata naložil?
LPF
Navodila za restore imaš na HP strani.
Kako si pa zinštaliral XPje na SATA disk? A si disablu native sata mode ali si na kak način driverje za sata naložil?
LPF
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOTMGR in neuspešen recoveryOddelek: Operacijski sistemi | 1117 (927) | Spikster |
» | Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1071 (802) | THE1B1 |
» | Zagonski meni: Vista + XpOddelek: Operacijski sistemi | 1014 (959) | LordPeter |
» | HP Laptop & winXP instalacija (HP particije)Oddelek: Strojna oprema | 1724 (1622) | Rippy |
» | [Urgent]Windows Vista in nezmožnost naložitve XPOddelek: Operacijski sistemi | 1038 (986) | LiMuBai |