Forum » Pomoč in nasveti » Msn težava
Msn težava
McParson ::
Težava je naslednja...učiraj mi je šel modem po gobe...in danes so mi prišli s telekoma zamenjati za novega...tip je vse prijavil mac kodo in vse...net dela brezhibno TV tudi(imam Trio)....samo MSN mi ne dela....javi mi napako 81000603...sem že probal nekaj trikov ki sem jih našel na intrnetu ampak nič od tega...tudi msn sm že reninstalilar ampak nič....ko kliknem da mi pokaže kaj je narobe je pokazalo da je "privzet prehod"....prej bol popoldne pa je kazalo klicaj na "brezžično"....
Zanimivo tudi da nemorem it na stran msn.com ali pa hotmail.com...my loada stran dosti časa potem pa pokaže da nemore najti....
Sem upal da imajo težave na msnju ampak drugim prijateljem dela...nevem kaj naj naredim!!!
Zanimivo tudi da nemorem it na stran msn.com ali pa hotmail.com...my loada stran dosti časa potem pa pokaže da nemore najti....
Sem upal da imajo težave na msnju ampak drugim prijateljem dela...nevem kaj naj naredim!!!
AMD Athlon64 3200+ soc.754
GigaByte GAK8-NE nf.4
GeForce 6600 GT
1024 Mb RAM (2*512)
160GB Maxtor
LG dvd/+R
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | števec temperature se ne dvigne?Oddelek: Na cesti | 7988 (6918) | hojnikb |
» | Gta san andreas multy playerOddelek: Igre | 12406 (3918) | matko12 |
» | Opticna povezava na Siol-uOddelek: Omrežja in internet | 4910 (3732) | Pesimist |
» | Trj/Pibesa.A, kaj ta virus narediOddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1378) | Dead_Eye |
» | Kater MSN Messenger?Oddelek: Omrežja in internet | 1276 (1185) | eagle69 |