Forum » Hlajenje in modifikacije » namestitev ventialtorja
namestitev ventialtorja
shark_nm ::
Lep pozdrav ker nisem zasledil nobene teme o tem ventilatorju sem odprl kar novo temo. Zanima me ali lahko tale ventilator TT A2330 Silent Wheel 130mm
http://www.thermaltake.com/product/DCfa...
uporabim za hlajenje ohišja. Se pravi,da bi ga namestil na ohišje.Namen imam kupiti 2. Enega za dovajanje zraka in enega za odvajanje. Ali mi bo uspelo namestiti tale kos na ohišje, ali raje kupim ventilator ki je namenjen za ohišje.
LP
http://www.thermaltake.com/product/DCfa...
uporabim za hlajenje ohišja. Se pravi,da bi ga namestil na ohišje.Namen imam kupiti 2. Enega za dovajanje zraka in enega za odvajanje. Ali mi bo uspelo namestiti tale kos na ohišje, ali raje kupim ventilator ki je namenjen za ohišje.
LP
kixs ::
Ce imas prostor za 12cm ventilator, potem je to to. Drugace bo prevelik.
Po mojih izkusnjah je dovolj, ce montiras dovolj mocen ventilator samo zadaj. Seveda moras ostale nepotrebne luknje na ohisju zapret, da vlece zrak od spredaj in preko vseh komponent.
lp
Po mojih izkusnjah je dovolj, ce montiras dovolj mocen ventilator samo zadaj. Seveda moras ostale nepotrebne luknje na ohisju zapret, da vlece zrak od spredaj in preko vseh komponent.
lp
shark_nm ::
Glede prostora ni problema, problem je samo, ker ne vem kako bi ga montiral,da bi vlekel ven oz not.Če hočem da vleče noter bo moral ventilator biti na zunanji strani ohišja.Ne vem pa,če bo imel vseeno toliko pretoka kakor mora imeti.
kixs ::
Namontiraj tako, da zadaj vlece VEN in spredaj NOT v ohisje.
Kot sem ze prej napisal, bolj pomembno je, da vlece ven. Ventilatorje pa moras v obeh primerih montirat v ohisju (vsaj bolj pametno je tako).
lp
Kot sem ze prej napisal, bolj pomembno je, da vlece ven. Ventilatorje pa moras v obeh primerih montirat v ohisju (vsaj bolj pametno je tako).
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC CASE - Zakriti ali ne zakriti vse špranje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2508 (1949) | Unknown_001 |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7445 (5854) | solatko |
» | Menjava ventilatorjev na ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3853 (3457) | Architect |
» | tooo damn hot...65Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1789 (1140) | SaS |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3615 (2880) | SkIDiver |