Forum » Kaj kupiti » Apple, product red , slovenia
Apple, product red , slovenia
7h3_1 ::
Zanima me, če kšna spletna trgovina, ki prodaja apple-ov ipod shuffle red (spada med zbirko product red) pošilja v slovenijo. Oz zanima me če bi se omenjen predvajalnik dal dubit v sloveniji. Na epl-u (slo uvozniku) so mi rekl da rdečih shufflov nebo v slovenijo.
Uglavnm če bi se ga dal kako dubit.
P.S. A slučajn kdo ve če bo v avstriji ipod shuffle red naprodaj.
Uglavnm če bi se ga dal kako dubit.
P.S. A slučajn kdo ve če bo v avstriji ipod shuffle red naprodaj.
Gandalfar ::
pomojem, ce se zapeljes v kaksen apple store v avstrijo ali ti pa ga kdo iz amerike ali anglije prinese. Tako sem jaz svojega dobil.
Matty ::
poglej http://www.m-store.at/
Trgovina je pri Grazu, uradni applov prodajalec in tudi posiljajo v SLO...
Trgovina je pri Grazu, uradni applov prodajalec in tudi posiljajo v SLO...
7h3_1 ::
poglej http://www.m-store.at/
nimajo rdečga shuffla. :( Hvala usen
Nimam nubenga poznanga v ameriki / angliji. Ma kdo zanesliv podatk da jih v avstriji prodajajo (rdeče). Ker ubistvu ni problem it v avstrijo ga kupt sam nebi pa šu tja pa da ga pol tm nimajo.
Še kšn predlog.
borchi ::
> Še kšn predlog.
če znaš napisat mail (ang, nem), ti ga bodo rezervirali (če seveda lahko nabavijo product red ipode).
če znaš napisat mail (ang, nem), ti ga bodo rezervirali (če seveda lahko nabavijo product red ipode).
l'jga
borchi ::
> razliko plačaj karitasu
?! to si hotu bit na posebej krut način smešen?! rkc bi dal denar, da se bo borila proti aids-u? a tako, da bo lažje pokupla vse kondome in afriki in jih zažgala?
?! to si hotu bit na posebej krut način smešen?! rkc bi dal denar, da se bo borila proti aids-u? a tako, da bo lažje pokupla vse kondome in afriki in jih zažgala?
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple TV preložen za nekaj tednovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3791 (3144) | [BISI] |
» | MacBook Pro - Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3485 (3021) | aks_! |
» | Dragi Ipodi???Oddelek: Kaj kupiti | 1517 (1337) | borchi |
» | Test prenosnika Apple PowerBookOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5936 (4473) | pajac |
» | Mac World Expo 2005 v San Franciscu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8830 (7249) | borchi |