Forum » Programska oprema » Hitrost odpiranja OOo proti office2003 oziroma, kaj naredite, da office2003 hitreje odpre
Hitrost odpiranja OOo proti office2003 oziroma, kaj naredite, da office2003 hitreje odpre
trnvpeti ::
Restart notebooka.
Odprem OOo, prvic rabi 7sek, zaprem, odprem OOo, odpre v 1 sekundi.
Restart notebooka, odprem Office 2003, prvic rabi 7 sekund, zaprem, odprem Office 2003, odpre v 3 sekundah.
OOo hitreje odpira?
Off-topic! //madviper
Madviper je cisto pravilno zbrisal ven iz ene teme, ne samo moj post, se en drug,
pa zaradi tistega drugega posta, ki je rekel, da Office 2003 hitreje odpira odpiram temo.
Kako je mozno, da na vasih racunalnikih odpre prej office2003 kot pa OOo, ce sem probal jaz na 7(sedmih), pa zmeraj OOo odpre prej. Oziroma, kako pohitriti odpiranje office2003.
Odprem OOo, prvic rabi 7sek, zaprem, odprem OOo, odpre v 1 sekundi.
Restart notebooka, odprem Office 2003, prvic rabi 7 sekund, zaprem, odprem Office 2003, odpre v 3 sekundah.
OOo hitreje odpira?
Off-topic! //madviper
Madviper je cisto pravilno zbrisal ven iz ene teme, ne samo moj post, se en drug,
pa zaradi tistega drugega posta, ki je rekel, da Office 2003 hitreje odpira odpiram temo.
Kako je mozno, da na vasih racunalnikih odpre prej office2003 kot pa OOo, ce sem probal jaz na 7(sedmih), pa zmeraj OOo odpre prej. Oziroma, kako pohitriti odpiranje office2003.
Brane2 ::
prelinkaj binaryje. Na Linuxu imaš za to prelink, winsi pa imajo tudi nekaj v tem stilu samo se en spomnim kaj...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Loki ::
hm, ima openoffice se tisti preloader, ki cepi v opravilni vrstici?
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3282 (2624) | para! |
» | Office 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 2899 (2530) | solatko |
» | Works 8.0 pogoj za Office 2003?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1800) | Mirč |
» | Office 2003 System Service Pack 1Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5845 (5845) | HitriPepe |
» | Office 2003Oddelek: Programska oprema | 1285 (884) | andrej |