Forum » Pomoč in nasveti » ADSL Ping
ADSL Ping
BroTheR ::
Hi
Danes sem dobil adsl pa mam ze en problem :) Prenosi in ostalo delujejo OK, download je normalen (60kb/sek), edino ping je zelo CUDEN! ...se slabsi od isdn-a. V MS-dos promt pingam www.siol.net in dobim rezultate 65ms ...ni to malce preslabo? :) Tudi v igrah imam kar 75 pinga.
Ima oz. je imel kdo podoben problem? Help plz :)
btw: mrezna je Compex RL2000 (10mb), od centrale pa nisem vec kot 2km
Danes sem dobil adsl pa mam ze en problem :) Prenosi in ostalo delujejo OK, download je normalen (60kb/sek), edino ping je zelo CUDEN! ...se slabsi od isdn-a. V MS-dos promt pingam www.siol.net in dobim rezultate 65ms ...ni to malce preslabo? :) Tudi v igrah imam kar 75 pinga.
Ima oz. je imel kdo podoben problem? Help plz :)
btw: mrezna je Compex RL2000 (10mb), od centrale pa nisem vec kot 2km
- spremenilo: BroTheR ()
BigFoot ::
no jest sem dele pingu www.siol.net in sem mel pinga 17ms
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
BroTheR ::
ne morem verjet...zdaj sem klical tehnicno pomoc pa so mi rekli: Ja kaj bi ti mel, 65ms je cist dovolj in mi ne bomo ukrepali dokler ne bo cez 100ms
Dami ::
Haha. Ti siolovci so pa res za hece. Si predstavljaš kaj bi uporabniki v Ameriki nardil če bi mel ping +10 od zahtevanega? Grozil, tožl in nazadnje zamenjal ISPja.:D Pr nas pač nič ne morš pomagat.
No, jst mam zdele 25pinga (tko k običajn) pa sn ene 3km od centrale. Mam pa probleme z winsi98 (kdo jih pa nima) in sn enkrat mel pinga 3000 (8-O !!). Še zdej ne vem kaj je blo narobe.:\\
No, jst mam zdele 25pinga (tko k običajn) pa sn ene 3km od centrale. Mam pa probleme z winsi98 (kdo jih pa nima) in sn enkrat mel pinga 3000 (8-O !!). Še zdej ne vem kaj je blo narobe.:\\
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TrioOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (1110) | jishiri |
» | Preveliki pingi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5460 (4867) | [L4M3RZ] - TinLaDeN |
» | ADSL ping?Oddelek: Omrežja in internet | 3309 (2323) | zile |
» | GREMO NA TELEKOM!!! - ADSL uploadOddelek: Loža | 1737 (1150) | Vae_Victis |
» | Pingi in ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2394 (1756) | matter |