Forum » Programska oprema » Odstranjevanje programov
Odstranjevanje programov
Jackass ::
Živjo!
Zanima me, ali obstaja kakšen program, s katerim je možno izbrisat določen program popolnoma. Namreč mam en prog k se mu je sfuzlal in ga ne morm odstrant po klasični metodi z "Dodaj/odstrani programe". Če ga ročno odstranm (beri: zbrišm mapo) in želim namestit drugo verzijo, ga ne morm namestit, ker program zazna, drugo verzijo gor. Očitno ima program še nekaj vrednosti shranjenih v registru.
Zanima me torej, če obstaja program, s katerim je možno ročno odstraniti program, tako da počitsti tudi vrednosti v registru?
Zanima me, ali obstaja kakšen program, s katerim je možno izbrisat določen program popolnoma. Namreč mam en prog k se mu je sfuzlal in ga ne morm odstrant po klasični metodi z "Dodaj/odstrani programe". Če ga ročno odstranm (beri: zbrišm mapo) in želim namestit drugo verzijo, ga ne morm namestit, ker program zazna, drugo verzijo gor. Očitno ima program še nekaj vrednosti shranjenih v registru.
Zanima me torej, če obstaja program, s katerim je možno ročno odstraniti program, tako da počitsti tudi vrednosti v registru?
jAcKaSS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (1743) | Han |
» | Nov Toshiba laptop - nova inštalacija Win7Oddelek: Operacijski sistemi | 2598 (2492) | Cold1 |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1169) | solatko |
» | Kje izbrišem RegDbSetKeyValueEx Failed?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (944) | R33D3M33R |
» | Težava z namestitvijo igre jedi outcastOddelek: Igre | 987 (924) | Xplicit |