Forum » Omrežja in internet » problem pri wirelessu
problem pri wirelessu
Dissection ::
Imam router wrt54gl. Ruter sem povezal t kablom nastavil nastavitve za wireless. Na glavnem računalniku internet (wireless) dela Brez Problema. Zanima me kaj je potrebno nastaviti, da bo internet delal tudi na drugih računalnikih. Namreč na vseh je povezava omejena ali prekinjena oz poveže vendar internet ne dela. Zaščite nisem vklopil niti mac adresse nisem vpisal. Potem ko bo lavfalo bom že dau eno zaščito. Znano je, da se da pridružiti nekaterim sosedovim omrežjim BP in internet dela (seveda če ni zaščite). Hvala za pomoč!
Dissection ::
starting ip adress sem dal od glavnega... kaže tudi internetni prehod pod omrežne povezave vendar internet ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5976 (2959) | OmegaBlue |
» | 2 omrežja za isto hišo!Oddelek: Omrežja in internet | 876 (574) | Decorator75 |
» | Problem s povezovanjem na netOddelek: Omrežja in internet | 879 (819) | wtf?! |
» | Coyote Linux router problemOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1343) | janezl |
» | ADSL+static ip + 2 racunalnika + switchOddelek: Omrežja in internet | 2484 (2031) | Poldi112 |