Forum » Zvok in slika » kako narediti print screen videa?
kako narediti print screen videa?
cigo87 ::
Spostovani!
Zanima me, če kdo ve kako bi naredil print screeen videa. (MPEG file)
Že vnaprej sem vam hvaležen.
Lp cigo
Zanima me, če kdo ve kako bi naredil print screeen videa. (MPEG file)
Že vnaprej sem vam hvaležen.
Lp cigo
rebro ::
Instaliraj si program VLC, ta ima ziher to možnost, ker sej jaz to enkrat že uporabljal. Komando sem že pozabil, poišči is jo na commandlisti
robobobo ::
Da se tudi z BS playeryem.....med predvajanjem neki stiskaš pa se ti shranjujejo slike v eno mapo tam kjer maš bs player inštaliran.....kera komanda ja pa ti ne znam povedat.....poglej kaj pod commands....al kaj jst vem kje vem samo da se da
Senitel ::
Tko mal bolj teoretična razlaga, ampak mogoče bo kaj pomagal...
Problem je v tem, da večina teh playerjev še vedno uporablja overlay mode, ki ga pa ne moreš zajet z print screen tipko (že kdaj ujel windows miško v print screen? ). Nekateri programi imajo svojo funkcionalnost za delanje screen shotov, ki jo je pač treba poiskat v posameznem programu. Bolj splošna rešitev pa je, da se iz overlay moda preklopi na en program (oziroma izbere v programu), ki renderira video preko VMR7 ali VMR9 in potem bo možno delat screen shote z običajnim print screen.
Problem je v tem, da večina teh playerjev še vedno uporablja overlay mode, ki ga pa ne moreš zajet z print screen tipko (že kdaj ujel windows miško v print screen? ). Nekateri programi imajo svojo funkcionalnost za delanje screen shotov, ki jo je pač treba poiskat v posameznem programu. Bolj splošna rešitev pa je, da se iz overlay moda preklopi na en program (oziroma izbere v programu), ki renderira video preko VMR7 ali VMR9 in potem bo možno delat screen shote z običajnim print screen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogočiti PrtSc gumbOddelek: Izdelava spletišč | 2999 (2285) | darkolord |
» | Print screen raznih predvajalnikovOddelek: Zvok in slika | 902 (836) | bbenci2 |
» | Kopiranje HD DVD in Blu-Ray vsebine uspešnoOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5766 (4363) | Looooooka |
» | zajemanje slike ob gledanju divx-aOddelek: Programska oprema | 891 (820) | gumby |
» | DIVX FilmiOddelek: Zvok in slika | 2061 (1580) | Nemelk |