» »

DreamBox 7000-s

DreamBox 7000-s

caribbean ::

Zanima me, če si kakšen lasti dreambox 7000-s in če bi mi lahko pomagal pri iskanju ključev za gledanje programov, ker sem popolni začetnik. Slišal sem tudi za nekatere softwerje, ki jih samo naložiš na dreambox se povežeš z internetom in ti samo downloada najnovejše ključe za gledanje programov, eden izmed takih programov kot sem zasledil na internetu je tudi Ferguson Key Editor?!????? Mi lahko kdo pomaga, ker res potrebujem pomoč!

brezimni ::

Ojla za dreambvox ti je res najenostavneje da ga imaš povezanega preko mreže in omogočiš deljen internet, (tam kjer pač imaš internet). Za imagete pa pojdi na [odstranjeno] internetno stran in se brezplačno registriraj, potem pa si pod datenbank lahko potegneš različne imagese, pri tem moraš paziti ker so različno namenjeni ti imageti. Če imaš kakšen usb, HDD, ali compact flash kartico v dreamboxu potem lahko skoraj vse kar je za 7000, dol potegneš. Če pa ne pa moraš iskati image za FLASH.
Ko si željen image dol potegneš rabiš se ustrezen program s katerim preneseš na dreambox. Ta program najdeš isto na zgoraj omenjeni strani, reče pa se mu flashwizzard in je kar dober.

Za ključe editorja ne rabiš, saj imaš vse noter v imagetih (če si dol potegneš pod rubriko ANDERE). S plavo tiplo izbereš pravilen emu (Scam, ali mgcam) in z rumeno tipko si preko programčka naložiš nove ključe gor.

Upam da kaj pomaga, drugače pa mi privat sporoči pa še kaj napišem.

Zgodovina sprememb…

caribbean ::

Kako naredim, da se mi samo updeta preko interneta?

brezimni ::

DA se ti sam posodobi si moraš pravilen image dol potegnit in namestit na dreamboxa. (najboljše tiste ki že vsebujejo dodatke itd...). Potem v dreamboxu s pomočjo rumene tipke prideš do teh pluginsov in tam bi mogel videti satans key update, pa še 1 je. Tam gor stiseš in ti avtomatsko potegne najnovejše ključe dol. Sam uporabljam PB image, lahko pa probaš kar EDG-image-v.1.1 Ta ima že vse noter vgrajeno, samo ključe dol potegneš in že gre.

Če pa ti napiše da ni povezave, preveri če imaš deljeno internetno povezavo

OmegaBlue ::

Dekodiranje brez kartice je dokaj nelegalno, brez povezav na strani z emu, imagi ali ključi tukaj. Zaenkrat bo tema odklenjena v namen splošne pomoči, vse ostalo odnesite drugam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

caribbean ::

Kako sploh naredim internetno povezavo? Kaj prvo priključim kabel v računalnik in potem v modem ali kar direktno v modem? In kaj pomeni deljena povezava?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kodi -brezplačni tv programi

Oddelek: Pomoč in nasveti
2510895 (7821) Mavrik
»

TotalTV in neuporaben set-top box

Oddelek: Loža
447044 (3038) Scorpia
»

POZOR! Znani LJ serviser sat.opreme prodaja ponarejene Dreamboxe!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
82212 (1601) Matek
»

najcenejša rezdelitev mrežnega kabla na 2 računalnika

Oddelek: Omrežja in internet
185028 (4520) solatko
»

Digitalna satelitska DA ali NE?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
365726 (4165) radiator

Več podobnih tem