Forum » Pomoč in nasveti » Glasnost in Vista Slo
Glasnost in Vista Slo

PIII850 ::
Na računalnik sm si inastaliral VIsto SLO in ko ga imam samo prizganenga in ne delam popolnoma nič (samo namizje) mi ventilator deluje veliko hitreje - glasneje, kot pa v winXP. kako "prisilim, da bo ventilator počasnejsi - tisji
lp
lp

PIII850 ::
A res noben ne ve al kaj?
Ventilator mi kar naenkrat začne delovati z maksimalno hitrostjo, in to je kr precej glasno. Medtem ko se mi v XP to ne dogaja.
lp
Ventilator mi kar naenkrat začne delovati z maksimalno hitrostjo, in to je kr precej glasno. Medtem ko se mi v XP to ne dogaja.
lp

AlesC ::
ja ventilator je ponavadi takrtat glasen ko je tik pred tem, da bo crknil. Edin če maš amd-ja pa si si posnel cool&... software se ti ventilator sam uravnava. Sam ne bi smel bit glasen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava ventilatorja v napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7226 (3949) | radmannsdorf |
» | vent za napajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12938 (11320) | znamovsi |
» | Močno segrevanjeOddelek: Strojna oprema | 3340 (2330) | T101 |
» | CPU Fan ves čas na maksimalni hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 3226 (2691) | ST-777 |
» | priklop ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1469 (1322) | 5er--> |