Forum » Kaj kupiti » Kakšen wireless router?
Kakšen wireless router?
Tammih ::
Zdravo!
Jutr mi pridejo narihtat adsl (siol), vendar pa bom meu modem v pisarni, primarni računalnik pa dva nadstropja višje.... Kakšen wireless bi to rabu, da mi nebi blo treba kablov vlečt?
Hvala za odgovor!
Jutr mi pridejo narihtat adsl (siol), vendar pa bom meu modem v pisarni, primarni računalnik pa dva nadstropja višje.... Kakšen wireless bi to rabu, da mi nebi blo treba kablov vlečt?
Hvala za odgovor!
TokioGangsta ::
Mislim da je tale kr vredu klik klik
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
TokioGangsta ::
Ups, napačnga sm dau sori tale je taprav link.
Poleg tega pa so že bile take teme tk da še mal poglej če te kaj zanima.
lp
Poleg tega pa so že bile take teme tk da še mal poglej če te kaj zanima.
lp
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
maslo12 ::
Bom se kar tukaj prislinil, da ne bom odpiral nove teme. Ker se ne razumem najbolje na to, bom malo povprašal.
Torej, tudi jaz sem se doma odločil za wireless. Podatki so naslednji:
- imamo 4 kompjutere - 2 stacionarca, 2 notbuka
- en stacijonarec je že prikloplen na kablski net preko kabla. Tega ne bi spreminjal, lahko ostane na kablu.
- ostanejo: 1 stacijonarc & 2 notbuka ki jih treba brezkablsko omrežit. Kolko sem gledal, imata oba prenosnika kartico že not (gre za HP Compaq nx 7400 in HP Compaq nc8000); torej treba nabavit eno kartico za stacionarca (najbrž bo to kr USB)
- domet mora biti eno nadstropje
- če bi se dalo bi hotel ruter, ki podpira tudi možnost, da omrežim še printer (ni pa nujno)
- gledal sem tega: http://www.mimovrste.com/artikel/247001...
Seveda želim največ muzike za najman denarja - best buy.
Kaj mi predlagate?
Torej, tudi jaz sem se doma odločil za wireless. Podatki so naslednji:
- imamo 4 kompjutere - 2 stacionarca, 2 notbuka
- en stacijonarec je že prikloplen na kablski net preko kabla. Tega ne bi spreminjal, lahko ostane na kablu.
- ostanejo: 1 stacijonarc & 2 notbuka ki jih treba brezkablsko omrežit. Kolko sem gledal, imata oba prenosnika kartico že not (gre za HP Compaq nx 7400 in HP Compaq nc8000); torej treba nabavit eno kartico za stacionarca (najbrž bo to kr USB)
- domet mora biti eno nadstropje
- če bi se dalo bi hotel ruter, ki podpira tudi možnost, da omrežim še printer (ni pa nujno)
- gledal sem tega: http://www.mimovrste.com/artikel/247001...
Seveda želim največ muzike za najman denarja - best buy.
Kaj mi predlagate?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maslo12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6922 (5678) | gameby |
» | Router, adsl, WiFi..Oddelek: Omrežja in internet | 2153 (2058) | OmegaBlue |
» | brezično omrežje čez dva nadstropjaOddelek: Omrežja in internet | 1579 (1329) | OmegaBlue |
» | Brezžična povezava 2 računalnikov ?Oddelek: Omrežja in internet | 1762 (1607) | Coil |