Forum » Pomoč in nasveti » Težav z IBM Netvista
Težav z IBM Netvista
miheci ::
Spoštovani!
V upanju na rešitev težave, se na Vas obračam s prošnjo za pomoč.
Imam namreč pc IBM Netvista 6547-PDG, 933MHz, 265RAm, ........
Ko naložim opreracijski sistem win xp, računalnik dela ok. Ko računalnik ugasnem in ga prižgem naslednji dan, se mi ustavi pri pozdravnem oknu v WIN xp (tam, kjer se nalaga). Izklop je možen le z držanjem na gumb za vklop. Ko poizkusim naslednjič, mi mogoče uspe priti v operacijski sistem. Naredil sem update bios-a, ter kompletno diagnostiko Hardwara (ibm home page), pa nikjer nobene napake.
Poiskusil sem tudi z menjavo, mrežne karte, grafične, ... razen proc, plate in napajalnika.
Kaj mi je storiti?????
LP
Miha
V upanju na rešitev težave, se na Vas obračam s prošnjo za pomoč.
Imam namreč pc IBM Netvista 6547-PDG, 933MHz, 265RAm, ........
Ko naložim opreracijski sistem win xp, računalnik dela ok. Ko računalnik ugasnem in ga prižgem naslednji dan, se mi ustavi pri pozdravnem oknu v WIN xp (tam, kjer se nalaga). Izklop je možen le z držanjem na gumb za vklop. Ko poizkusim naslednjič, mi mogoče uspe priti v operacijski sistem. Naredil sem update bios-a, ter kompletno diagnostiko Hardwara (ibm home page), pa nikjer nobene napake.
Poiskusil sem tudi z menjavo, mrežne karte, grafične, ... razen proc, plate in napajalnika.
Kaj mi je storiti?????
LP
Miha
Macx95 ::
Napajalnik, poglej še kondenzatorje na plošči, lahko je kakšen napihnjen, od tu problemi, kajti zadeva je že zelo stara in bila verjetno veliko v uporabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osebni računalnik za malo denarjaOddelek: Kaj kupiti | 1561 (965) | opeter |
» | Računalnik nekaj čudno piska - kaj bi lahko bilo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2781 (2448) | RuskiSnajper |
» | trdi disk okvaraOddelek: Strojna oprema | 1640 (1368) | Nande |
» | 250k SIT,kaj kupiti??!!??Oddelek: Kaj kupiti | 2021 (1480) | cassiel |
» | ELite ECS vsi problemi?!Oddelek: Strojna oprema | 1116 (795) | LordWorm |