Forum » Programska oprema » Spam pošta in Outlook Express
Spam pošta in Outlook Express
bubanstix ::
lp
Sosed me je fehtal, da mu naložim kakšen program za anti-spam pošto, ker dobi na dan okoli 10 spam mailov. Uporablja kdo kakšen zanesljiv program oz če pozna ime programa?
Sosed me je fehtal, da mu naložim kakšen program za anti-spam pošto, ker dobi na dan okoli 10 spam mailov. Uporablja kdo kakšen zanesljiv program oz če pozna ime programa?
jan01 ::
Poglej za 1, 2
Pri komu pa imaš mail? Kaj če bi raje zamenjal outlook express z thunderbird ali simail...
Pri komu pa imaš mail? Kaj če bi raje zamenjal outlook express z thunderbird ali simail...
bubanstix ::
To sm mu js tud predlagal, vendar se je že navadil na Outlook in že pr Outlooku je trajalo da je skapiral kako pa kaj, drgač je pa že mal starejši in je bol stare šole :) net ma pa prek SiOla, thx za linke bom probal če laufa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bubanstix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 509916 (6897) | miko22 |
» | System backup softwareOddelek: Programska oprema | 2069 (1484) | Mr.B |
» | Pofotkanje zaslona na PC-juOddelek: Programska oprema | 1025 (860) | poglej |
» | Brezplacni programi za zascito racunalnikaOddelek: Programska oprema | 1279 (1051) | opeter |
» | Ali je to vdor v moj PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1152) | Azrael |