Forum » Operacijski sistemi » Geslo v Windows XP
Geslo v Windows XP
Lincolin ::
Doma sem sedaj za strežni knaložil Windows Fundamentals for Legacy PC.
To so pač windowsi za starejše računalnike.
Kadar se računalnik restarta je potrebno vpisati uporabniško ime ter geslo (Administrator).
Sedaj me zanima kako bi lahko okno za vpis gesla odstranil?
Sprobaval sem v Nadzorni Plošči pod Računi pa ne gre.
Je mogoče kakšna druga varijanta, mogoče poseg v register?
L.P. Grega
To so pač windowsi za starejše računalnike.
Kadar se računalnik restarta je potrebno vpisati uporabniško ime ter geslo (Administrator).
Sedaj me zanima kako bi lahko okno za vpis gesla odstranil?
Sprobaval sem v Nadzorni Plošči pod Računi pa ne gre.
Je mogoče kakšna druga varijanta, mogoče poseg v register?
L.P. Grega
M@73Y ::
Se oproščam samo ob takih odgovorih [Jan01] se pa jaz začnem spraševati zakaj sploh obstaja Slo-tech če vsakega pošiljate na google. joj poboljšat se bo treba.
Lp. Matej
Lp. Matej
..jump into psytrance tunnel..
5er--> ::
Jaz pa ne. To je en tak beden problem, ki se ga v petih minutah reši s pomočjo googla.
Že čisto laičen iskalni niz kot: windows login no password, ti servira rešitev v prvem zadetku.
Sicer pa je že jan01 podal link do rešitve.
Že čisto laičen iskalni niz kot: windows login no password, ti servira rešitev v prvem zadetku.
Sicer pa je že jan01 podal link do rešitve.
Lincolin ::
Jah žal to niso navadni Windowsi XP, zato se tudi ta problem ne da rešiti s to pomočjo!
L.P. Grega
L.P. Grega
5er--> ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napad na FTP serverOddelek: Informacijska varnost | 1573 (1094) | amigo_no1 |
» | OpenSSH za Windows in certifikatOddelek: Omrežja in internet | 2374 (2374) | Poldi112 |
» | Internet Explorer 7 - odstranitevOddelek: Programska oprema | 1531 (1247) | Cash |
» | Varnost openSSHOddelek: Omrežja in internet | 2519 (2097) | Volk| |
» | Ponoči so mi vdrli v PC-je.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2527 (1458) | AngelOfDeath |