Forum » Programska oprema » Program za spreminjanje barv fasade,vrisavanje špalet(hiše
Program za spreminjanje barv fasade,vrisavanje špalet(hiše
maxi66 ::
Rabil bi kaki v redu program s katerim bi lahko vnesel sliko moje hiše in ji vrisal špalete in vnesel razlićne odtenke barv da bi si lahko predhodno pogledal, katera kombinacija barv mi bo najbolj všeč. Prosil bi, če mi lahko napišete ime programa in kje bi se ga dalo dobit. Rabil bi čimprej.
Hvala.
Hvala.
- polepsal: OmegaBlue ()
aljazh ::
S Photoshopom bi šlo, ni pa to ravno najbolj enostaven program za nekoga, ki še nikdar ni delal z njim. Ker pa Photoshop stane krepke denarce, poglej za odprtokodnim GIMP-om.
CaqKa ::
jaz bi raje kot haranje po sliki priporočal da si zadevo na hitro narišeš v 3d v sketchupu.
sketchup je zastonj, poleg tega boš s tem dobil tudi pogled z ostalih strani, pa še sence lahko simuliraš.
pa tisto tvojo sliko lahko daš v ozadje. (import)
če misliš da bo preveč da se boš naučil programa si oglej katerega od teh videov: Google SketchUp - Tutorials
sketchup je zastonj, poleg tega boš s tem dobil tudi pogled z ostalih strani, pa še sence lahko simuliraš.
pa tisto tvojo sliko lahko daš v ozadje. (import)
če misliš da bo preveč da se boš naučil programa si oglej katerega od teh videov: Google SketchUp - Tutorials
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2d nacrt sportnega centra-program?Oddelek: Programska oprema | 1100 (1100) | dzinks63 |
» | Risalni program za tlorisOddelek: Programska oprema | 12470 (1383) | Amaterček |
» | skica+mereOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1323 (1187) | m.i.h.a. |
» | Kateri 3D software izbrati?Oddelek: Programska oprema | 1141 (1081) | pirx |
» | Kater program za rendriranje?Oddelek: Programska oprema | 1876 (1830) | barbarpapa1 |