Forum » Omrežja in internet » Remote desktop
Remote desktop
Nikonja ::
Pozdravljeni vsi
Bom cim bolj enostavno napisal; rad bi iz sluzbe nadzoroval svoj in se par racunalnikov na remote desktop shemu. Windowsov RD zame ne pride v postev, saj potem mora bit doma na racunalniku in mi dovoliti pristop, ali se pac motim. In se nekaj, rad bi da se to lahko nadzoruje iz navadnega brskalnika IE, Opera, Firefox...
Hvala !!!
Bom cim bolj enostavno napisal; rad bi iz sluzbe nadzoroval svoj in se par racunalnikov na remote desktop shemu. Windowsov RD zame ne pride v postev, saj potem mora bit doma na racunalniku in mi dovoliti pristop, ali se pac motim. In se nekaj, rad bi da se to lahko nadzoruje iz navadnega brskalnika IE, Opera, Firefox...
Hvala !!!
- spremenilo: Nikonja ()
darkolord ::
Za Remote Desktop (s katerim se razni VNCji mimogrede ne morejo primerjati) ni treba dovolit dostopa, samo vklopit ga moraš (desni klik na My Computer -> Properties -> Remote). Lahko se povežeš tudi z browserjem
Nikonja ::
Potem ne bo doma na rac. nic vec vprasal ?
Mi bo mogoce Zonealarm delal kaksne probleme ?
Mi bo mogoce Zonealarm delal kaksne probleme ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljeno namizje XPOddelek: Pomoč in nasveti | 5563 (4676) | Chessman |
» | VNC+ varnost + dinamični IP. Kako ??Oddelek: Omrežja in internet | 4360 (3376) | flisko |
» | Remote desktop pomočOddelek: Omrežja in internet | 1717 (1307) | K0K0 |
⊘ | Za vse ki se hvalijo da lahko vdrejo v WinXP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 11321 (7348) | OmegaBlue |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3254 (2842) | CaqKa |