Forum » Izdelava spletišč » Ohranitev pogleda
Ohranitev pogleda
tralalajcek ::
Na strani mam neko slikco, po kteri se lahko sprehajam... zoomiram vanjo, ji spreminjam pozicijo... blablabla....
ko kliknem na nek link in se redirectam, potlej pa kliknem "back" in se mi gre stran nalagat na novo, se mi pozicija in zoom v sliki greta zopet nalagat na novo in izgubim že prej določen pogled, jaz pa bi želev da se mi ob kliku na "back" pogled ohrani.... kako to naredit????
Oz. da bo stvar še mal lepša.... pogled se mi ohrani, če kliknem na link, na katerega sem klikniv že prej, če pa kliknem na prej še ne izbrani link se ob kliku na back stran nallaga na novo...
Torej je v bistvu problem kako nekaj časa ohranit stran v spominu, tako, da mi je ni treba ponovno nalagati ampak se mi pokaže kar tisto, kar je bilo prej
ko kliknem na nek link in se redirectam, potlej pa kliknem "back" in se mi gre stran nalagat na novo, se mi pozicija in zoom v sliki greta zopet nalagat na novo in izgubim že prej določen pogled, jaz pa bi želev da se mi ob kliku na "back" pogled ohrani.... kako to naredit????
Oz. da bo stvar še mal lepša.... pogled se mi ohrani, če kliknem na link, na katerega sem klikniv že prej, če pa kliknem na prej še ne izbrani link se ob kliku na back stran nallaga na novo...
Torej je v bistvu problem kako nekaj časa ohranit stran v spominu, tako, da mi je ni treba ponovno nalagati ampak se mi pokaže kar tisto, kar je bilo prej
- premaknil iz Omrežja in internet: jvolk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523883 (1428) | bastadu |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15009 (9232) | Tr0n |
» | Javascript:sprememba/naložitev nove slike v DIVOddelek: Izdelava spletišč | 2655 (2490) | JayKay |
» | Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7200 (5092) | kolesar |
» | Eno vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1293 (1165) | SkIDiver |