Forum » Zvok in slika » Nakup 5.1 zvočnikov in slušalk
Nakup 5.1 zvočnikov in slušalk
miha22 ::
Pozdravljeni,
odločam se za nakup novih zvočnikov in slušalk. Ker se na te stvari ne spoznam najbolje bi prosil vas za pomoč. Zvočna je Creative Audigy 2 7.1. Med zvočniki izbiram med logitechovimi in creativom. Kateri se vam zdijo boljši ? Če imate kak boljši predlog (v istem cenovnem rangu) vas prosim da napišete svoja mnenja.
Ker sem v izbiri slušalk še bolj izgubljen bi vas pa prosil za čimveč mnenj. Pripravljen sem odšteti do nekje 60 eurov zanje. Za tak dnar mislim da bi se mogle že dobit kvalitetne. Kako je s 5.1 slušalkami ? Ali res pričarajo prostorski zvok, ali je bolje ostati pri klasičnih stereo ?
odločam se za nakup novih zvočnikov in slušalk. Ker se na te stvari ne spoznam najbolje bi prosil vas za pomoč. Zvočna je Creative Audigy 2 7.1. Med zvočniki izbiram med logitechovimi in creativom. Kateri se vam zdijo boljši ? Če imate kak boljši predlog (v istem cenovnem rangu) vas prosim da napišete svoja mnenja.
Ker sem v izbiri slušalk še bolj izgubljen bi vas pa prosil za čimveč mnenj. Pripravljen sem odšteti do nekje 60 eurov zanje. Za tak dnar mislim da bi se mogle že dobit kvalitetne. Kako je s 5.1 slušalkami ? Ali res pričarajo prostorski zvok, ali je bolje ostati pri klasičnih stereo ?
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Tem o zvočnikih in slušalkah je že dovolj. Povezave najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med matičnimi ploščamiOddelek: Kaj kupiti | 1238 (1144) | trnvpeti |
» | Kateri LCD z zvočniki?Oddelek: Kaj kupiti | 1106 (1019) | some_body |
» | Kateri zunanji trdi disk ?Oddelek: Kaj kupiti | 5129 (4418) | -ziga- |
» | MIška + podloga?Oddelek: Kaj kupiti | 2218 (2218) | Tac20 |
» | kater LCD monitor s temi zahtevami?Oddelek: Kaj kupiti | 1119 (889) | karafeka |