» »

Toshiba Satellite A100-003

Toshiba Satellite A100-003

pilotgirl84 ::

Tehnične lastnosti
model Satellite A100-003

zaslon 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA 1280 x 800

procesor Intel® Core™2 Duo Processor T7400 Intel® Centrino® Duo, 2.16 GHz, 667 MHz, 4 MB

pomnilnik 2 GB (1GB+1GB) DDR2 RAM (533 MHz) (max: 4GB)

trdi disk 160 GB, 5.400 obr./min., Serial ATA

grafična kartica NVIDIA® GeForce™ Go 7600 256 MB DDR

optična enota DVD Super Multi (Double Layer)

zvočna kartica da

modem V.90

mrežna kartica 10/100 Base-TX

brezžično omrežje 802.11a/b/g

bluetooth da

št. USB priključkov 4

št. firewire priključkov 1

TV izhod da

čitalec kartic 5-v-enem (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro®, MultiMedia Card™, xD-
Picture Card™)

drugi priključki zunanji mikrofon

slušalke

Reža za kartico PC Card Type II

2 reži za pomnilnik

operacijski sistem Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium Edition

baterija lithium-ion

avtonomija baterije do 2:0 ure

masa 2,72 kg
dimenzije 360 x 267 x 29,8 (spredaj)/36,8 (zadaj) mm

No ta mesec bom tudi sama postala ponosna lastnica prenosnega pcja. Kupila bi si tega Toshibinga pa me zanima kak se vam zdi? A je dost hiter pa to,ker se nebi rada zafrknla. Cena je pa tud kr zasoljena.
Hvala v naprej za vašo pomoč.:8)

Maya

miha22 ::

Sigurno se mi zdi zmogljiva stvar ampak ne bi bil pa ta prenosnik moja prva izbira. Pogledal bi za kakimi novejšimi modeli, ki imajo santa rosa čipovje in boljše grafične.

Hm....sam a ni ta toshiba pred kratkim ven prišla?:8)

Kibby ::

Tudi če je pred kratkim prišla ven ni vredna tega kesha (na mimovrste gledam ceno). Za ta denar dobiš dosti boljši prenosnik, z boljšo baterijo, plato, zaslonom itd. Res nemorem verjeti kako visoko se cenijo pri Toshibi...

Kerga pa ti predlagaš za tak keš? Predvsem se mi gre zato da more bit tolko močen in hiter da mi lahko the sims 2 poganja brez problema.

Mislim da bi to moral brez problema poganjat :))

Seveda bo bp poganjal tale Toshibin notebook, samo ni vreden toliko kot prosijo zanj, sanj v mojih oceh ne. Pilotgirl84 napiši koliko je budget in kaj vse hočes imeti oz. če ne drugo vsaj velikost? Če 15,4 ali 17 zaslon pa ti že najdemo boljso ponudbo od tele... LP

Hehe....do 400.000 sit. Sej pravim da rabim da gladko tečejo simsi 2 na njemu. Mora met kr dost ramov ...najbolš tolko kot ma ta toshibin. Simsi se nadgrajujejo in postajajo vedno bolj zahtevni kar se sistemskih zahtev tiče,zato rabim tudi dobro grafiko.
Tko na kratko...upam da mi boste znali svetovat.:8)

Aja ekran mi ne igra take vloge. Rajš bi mela 17˝ sam ni problema tudi z 15 bi bla zadovoljna.

MEDENA ::

kaj je to 400.000 SIT ?
po 8 mesecih še vedno SIT ? :\

2x ACERJA 17''

http://www.comshop.si/Article.asp?artic...

http://www.comshop.si/Article.asp?artic...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

AapocalypseE ::

Kak se mi to že smešno zdi, ko MEDENA vsakega napade, ki kaj napiše v tolarjih. :D

Ej ti medena ....pa kaj če pišem v tolarjih? Mi pač tako paše. Pa hvala za predlog.
Mislim da bom na toshibi ostala. Bom še vidla.:)

Melanholija ::

Za 1700 eur pa ja dobiš zelo dober prenosnik, veliko bolj kot tista toshiba

Še bolj smešno, ki po 8 mesecih v SIT res, najbolje da se v DIN začne :\

Uff... kr velik budget... za kar nekaj manj bankovcev se da dobit spodoben rac. ki bo laufal Simseke... Sicer pa glede na to da si zelis 17ko sklepam da bos imela to da si prneses priklopis na stroma in neta... pa ko gres kam vzames sabo in spet od zacetka... torej desktop nadomestek...

Če ze res mislis toliko zapravit bi ti reko da je kr tale "tapravi", vsekakor je boljsi od toshibe... seveda se cenejsi... Dokupis oz. kr njim v trgovini reces naj ti dodajo se 1gb rama in si na konju (z princem :D)

KLIK

Ali bi raje kaj drugega? Cenejsega? Drazjega? :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kibby ()

Melanholija ::

NVIDIA Quadro? za Simse klik

Eh Medena misli si kar češ. Nismo vsi tko pametni kot ti.

Edino ta Sony Vaio mi je še kr ok. Ostalo pa ne. Hvala za pomoč.

Edin neki ne razumem...zakaj ste vsi tolk prot toshibi? A ma res tolk slabe pcje al kako?
En frend ga ma pa ga ne more prehvalit.

kle nima pamet nobene veze, nacionalna valuta je 8 mesecev EUR in konec debate.

duleman seveda da ne rabi nevem kaj mocnega, vendar ce je ze pripravljena dat skoraj 1600€ za Toshibo je pomojem cenejse in 100X boljse vzet HP-ja... Sicer pa se za dosti manj denarja da dobit laptop ki bo poganjo simse... Sicer pa vsi vemo kako so zenske :D :D tezko jim je ugodit... vidim da punca vec na na izgled kot pa na notranjost... bom kasneje kaj pobrskal in po lepoti razporedil notebooke8-)

Hehe. Take pač smo.:P
Seveda da mi je važna tudi notranjost,sam povejte mi pluse in minuse pri toshibi. In zakaj nje ne in zakaj koga drugega ja? :)

Zivjo,

tudi sam imam toshibo (p100-10p) in sem z njo kar zadovoljen (najbolj zamerim malce slabšo tipkovnico kot sem je vajen iz dell-ovih prenosnikov). Če gledam na ponudbo 15.4" bi to svetoval tega novejšo toshibo, če bi pa posegla po 17" pa tegale, ki po mojem mnenju ponuja največ za svoj denar.

Hvala miha22 za tvoje mnenje. Mnenje je dobrodošlo še tudi od koga ki ima to toshibo.
Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kupujem prenosnik za igre in ostalo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
517475 (5800) Grey
»

Prenosnik za gledanje 1080 FULL HD filmov

82279 (2146) Wox
»

EliteBook/Satellite..?

362750 (1888) mlakar
»

Prenosnik 900€ (+/- 200€)