Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje mikrofona
Dodajanje mikrofona
BitchezRullz ::
Hey....
Pred kratkim sem si nabaviv nov mikrofon (ferma je Genius, je brez slusalk, bel....videl sem ga ze marsikje [ce bi vam pomahal, ga loh slikam]) samo ne posname zvoka....vsaaj tist sound recorder med pripomocki ga ne....in preiskus stroje opreme na nadzorni plosci ga ne
Mozni je sicer da ga komp ne najde, ampak pr Sound Effect Manager-ju ga najde....tko d to nebi smel bit problem....
Pa pred tem sm mel se dva mikrofona (ona dva sta bla na slusalkah), in sta normalno delala.... dokler nista nehala ampak neki cajta pa sta delala....prvi je DOBESEDNO razpadel, drugi je pa delal ko sm hotu snemat zvok, ampak ko sm zagnal skype, ventrilo oz zacel zvocni pogovor na MSNju je crknil (tega mam se zbmer, mojbi mi loh pomagate pri tem). Zato sm si kupil novega.
PLZ, help, ker bi mi mikrofon kar lepo sluzil (se posebej te dni) :P
Pred kratkim sem si nabaviv nov mikrofon (ferma je Genius, je brez slusalk, bel....videl sem ga ze marsikje [ce bi vam pomahal, ga loh slikam]) samo ne posname zvoka....vsaaj tist sound recorder med pripomocki ga ne....in preiskus stroje opreme na nadzorni plosci ga ne
Mozni je sicer da ga komp ne najde, ampak pr Sound Effect Manager-ju ga najde....tko d to nebi smel bit problem....
Pa pred tem sm mel se dva mikrofona (ona dva sta bla na slusalkah), in sta normalno delala.... dokler nista nehala ampak neki cajta pa sta delala....prvi je DOBESEDNO razpadel, drugi je pa delal ko sm hotu snemat zvok, ampak ko sm zagnal skype, ventrilo oz zacel zvocni pogovor na MSNju je crknil (tega mam se zbmer, mojbi mi loh pomagate pri tem). Zato sm si kupil novega.
PLZ, help, ker bi mi mikrofon kar lepo sluzil (se posebej te dni) :P
5er--> ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3187 (2846) | markk1 |
» | Kako disablati giga raid setup utilityOddelek: Strojna oprema | 1199 (1128) | WildChild |
» | Ko prižgem računalnik pa mam problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (1007) | 5er--> |
» | Wolfenstein - RTC (Return to Castle)Oddelek: Igre | 2807 (1422) | Hooligan#1 |
» | Modem Asus driverji 98Oddelek: Programska oprema | 981 (947) | Han |