Forum » Pomoč in nasveti » Vista-težave preklopa računalnika na mirovanje
Vista-težave preklopa računalnika na mirovanje
uporabnik10 ::
Imam problem,ko hočem preklopit računalnik na mirovanje in ko to storim,se mi le za trenutek zaustavi na mirovanju,nakar se ponovno zažene !
Ve kdo, v čem je težava? (pri Xp-jih ni bilo težav)
Ve kdo, v čem je težava? (pri Xp-jih ni bilo težav)
CaqKa ::
meni se je pri hibernaciji čudno obnašal pa se sploh ni izklopil...
no potem o se pa končno je... pa se ni nazaj vkllpil ko sem ga spet kao htel.. je šele drugič delalo..
no zdaj bo še zaradi ostalih banalnosti spet verjetno xp nazaj. skup z kakim ubuntum..
vem da ti to sicer ne pomaga kaj dosti.. ampak pač da boš vedel da nisi edini s takimi težavami.
no potem o se pa končno je... pa se ni nazaj vkllpil ko sem ga spet kao htel.. je šele drugič delalo..
no zdaj bo še zaradi ostalih banalnosti spet verjetno xp nazaj. skup z kakim ubuntum..
vem da ti to sicer ne pomaga kaj dosti.. ampak pač da boš vedel da nisi edini s takimi težavami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je potrebno urediti pred zaposlitijo v Avstriji?Oddelek: Loža | 3330 (2674) | jtothek |
» | nov prenosnik po zadnjem updatu win10 crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (992) | solatko |
» | Težave z otroci in gesliOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (704) | OmegaBlue |
» | računalnik se noče vklopiti o.OOddelek: Pomoč in nasveti | 768 (682) | draciel |
» | Zračno hlajenje za Core 2 Duo E6400Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1955 (1400) | schurda |