Forum » Pomoč in nasveti » firewire
firewire
gameby ::
LP!
Mene pa zanima glede firewira.. akm ga to treba prikjučit .. mislm namestit... in še eno vrašanje...... za to da si bom kupu firewire sm se odločil ker pa pri posnekih ki jih prenesem na računalnik slab zvok sliko... pa me zanima če ma kej slab preneše zvok zveze s tem ko še nimam firewira
Mene pa zanima glede firewira.. akm ga to treba prikjučit .. mislm namestit... in še eno vrašanje...... za to da si bom kupu firewire sm se odločil ker pa pri posnekih ki jih prenesem na računalnik slab zvok sliko... pa me zanima če ma kej slab preneše zvok zveze s tem ko še nimam firewira
5er--> ::
1. Tole zgoraj se težko bere.
2. Če imaš kamero in sedaj posnetke prenašaš preko usb-a, boš s firewire-om videl velik napredek. (Lepša slika in zvok.)
3. Firewire kartico bodo verjetno windowsi sami zaznali (oz. kater OS sploh uporabljaš?), rabiš pa še pravi kabel za povezavo (ugibam) kamere in pc-ja.
2. Če imaš kamero in sedaj posnetke prenašaš preko usb-a, boš s firewire-om videl velik napredek. (Lepša slika in zvok.)
3. Firewire kartico bodo verjetno windowsi sami zaznali (oz. kater OS sploh uporabljaš?), rabiš pa še pravi kabel za povezavo (ugibam) kamere in pc-ja.
gameby ::
mene pa zanima če morš km firewire priklopi ali kj? vmesnik al kaj je tist (PCI FIREWIRE CARD)
drugač ja uporasblam winse
a zdej kej bolj razumljivo
lp
drugač ja uporasblam winse
a zdej kej bolj razumljivo
lp
PCI FIREWIRE CARD vstaviš v PCI režo na matični plošči.
Katere windowse?
Windows 3.0
Windows 3.1
Windows 3.11
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows NT
Windows 2000
Windows XP 32bit
Windows XP 64bit
Windows Vista 32bit
Windows Vista 64bit
Ali mogoče kaj drugega?
Katere windowse?
Windows 3.0
Windows 3.1
Windows 3.11
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows NT
Windows 2000
Windows XP 32bit
Windows XP 64bit
Windows Vista 32bit
Windows Vista 64bit
Ali mogoče kaj drugega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je pol HDD-ja umrlo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5318 (4414) | opeter |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3000 (2646) | slovenec_89 |
» | Ne zazna 4GB rama ampak samo 2,96GB na HP4710sOddelek: Pomoč in nasveti | 2732 (2427) | ZaOstali |
» | Je vredno svoje cene in ali bi kaj spremeniliOddelek: Kaj kupiti | 1257 (1010) | mitjaje |
» | Mini DV, firewire, USB, DV..wtf?:)pomoč newbie pri digitalnih kamerahOddelek: Strojna oprema | 1150 (1092) | ||_^_|| |