Forum » Loža » Najcenejse placilo poloznic?
Najcenejse placilo poloznic?
kixs ::
Ve kdo, takole iz glave, kje se najbolj splaca placat poloznice.
Imam eno za 4€ in drugo za 230€.
Vem, da imajo banke fiksen znesek, posta pa procente glede na znesek do neke dolocene vsote. Sam ne vem tocno!
Torej, ima kdo tocne informacije
LP
Imam eno za 4€ in drugo za 230€.
Vem, da imajo banke fiksen znesek, posta pa procente glede na znesek do neke dolocene vsote. Sam ne vem tocno!
Torej, ima kdo tocne informacije
LP
koyotee ::
najceneje - odpri trajnik
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
pisuka... imam 2 poloznici in to je to! Kaj bom trajnik rihtal za 2 samostojni poloznici!?!?!
Nimam... ker placujem max 4 poloznice na leto in to res max!!
Zato pa sprasujem, ce bi imel vec izkusenj, bi to vedel, ane
Zato pa sprasujem, ce bi imel vec izkusenj, bi to vedel, ane
ce se pa za 2 poloznici sekiras, pol ti pa ni pomoci
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
In kje je to?
Sam moras verjetno imeti pri njih osebni racun?
lp
Sam moras verjetno imeti pri njih osebni racun?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
SmeskoSnezak ::
Ja, pa si vido, da majo nad 8k sit 3 € za plačat.
Pošta ma manj kot € za vsako položnico, ni važna vrednost.
Najcenejše je pa pri NKBM prek Bank@Net-a, maš samo 0,30€. Al pa na bankomatih , ki majo za položnice "slot".
Pošta ma manj kot € za vsako položnico, ni važna vrednost.
Najcenejše je pa pri NKBM prek Bank@Net-a, maš samo 0,30€. Al pa na bankomatih , ki majo za položnice "slot".
@ Pusti soncu v srce... @
kekz ::
Menda ima Hranilnica LON nižje provizije. Vem, ker je to njihov glavni posel in je ob koncih meseca ravno zato tam precejšnja gneča. Poslovalnice imajo v Kranju, Ljubljani, Celju, Mariboru, Velenju, Grosupljem, Postojni, Novi Gorici, Novem mestu, Brežicah in morda še kje.
BigWhale ::
> Nimam... ker placujem max 4 poloznice na leto in to res max!!
In potem sprasujes kje so najmanjse provizije? :))
In potem sprasujes kje so najmanjse provizije? :))
Zakaj bi moral dat na NLB 2€ na poloznico, ce lahko dam manj kot 1€. Ce za to ne rabim delat, dodatne poti, posto imam namrec na poti domov. Se mi seveda splaca, pa ceprav za 2€. Nobenem nocem dat prevec denarja
OldSkul ::
Ma dej, pejt v najbljižjo banko (boš prišparal na benzu) in plačaj te dve položnici.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
McHusch ::
Za 2€ naredim 50km. Kot sem pa ze rekel, pa ne sploh ne rabim delat dodatne poti
To pomeni, da svoj čas ceniš na 1-2 EUR/h. Presneto malo.
kekz ::
Ko sem kupil svoj prejšnji avto, sem šel računat stroške kilometra. Amortizacijo avtomobila sem ocenil na 300.000 km, kar se je izkazalo kot dobra ocena, pa vzdrževanje, poraba ...
Končni rezultat:
1 km vožnje z (japonskim) avtomobilom srednjega razreda stane 0,5 DEM. Danes bi bilo to 0,25€, če bi parametri ostali enaki. Ampak najbrž so se stvari podražile bolj (gorivo zagotovo!).
Za 2€ torej jaz ne grem peljati več kot 5 km, pa sploh nisem upošteval cene porabljenega časa.
Končni rezultat:
1 km vožnje z (japonskim) avtomobilom srednjega razreda stane 0,5 DEM. Danes bi bilo to 0,25€, če bi parametri ostali enaki. Ampak najbrž so se stvari podražile bolj (gorivo zagotovo!).
Za 2€ torej jaz ne grem peljati več kot 5 km, pa sploh nisem upošteval cene porabljenega časa.
Fantje, fantje...
Dejte no malo brati, sej vem, da je zunaj vroce, a vseeno!
Nekdo je napisal, da naj grem v najblizjo banko in bom prisparal. Seveda bi prisparal, ce bi imel najblizjo posto oddaljeno 25km v eno smer in bi se cena pokrila s stroski goriva in provizijo.
Zdej, js imam posto na poti domov, torej NE naredim nobenega dodatnega kilometra kot normalno!
Za razliko 2€ pri 2 poloznicah pa znese nekaj vec kot 2 litra nafte, kar pa naredim z avtom cca 50km. Zato pravim, da se mi tudi za 2€ splaca optimizirat placevanje poloznic.
LP
Dejte no malo brati, sej vem, da je zunaj vroce, a vseeno!
Nekdo je napisal, da naj grem v najblizjo banko in bom prisparal. Seveda bi prisparal, ce bi imel najblizjo posto oddaljeno 25km v eno smer in bi se cena pokrila s stroski goriva in provizijo.
Zdej, js imam posto na poti domov, torej NE naredim nobenega dodatnega kilometra kot normalno!
Za razliko 2€ pri 2 poloznicah pa znese nekaj vec kot 2 litra nafte, kar pa naredim z avtom cca 50km. Zato pravim, da se mi tudi za 2€ splaca optimizirat placevanje poloznic.
LP
Bethrezen ::
hahahahahahaha zarad 2€ si odpru temo fak pa kje se najde tak folk...
www.urbanterror.net
Poldi112 ::
In predvidevam da ne pokličeš na banko in vprašaš koliko stane, ker varčuješ z impulzi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
hehe...
na banki vem da pride 2€ na poloznico. Zanimalo pa me je, kje je najceneje. Zdej, zneski so malo smesni, vendar, razlika je 100%, pa ni vazno kako to obrnes!
Evo, zdej pa letim placat.
na banki vem da pride 2€ na poloznico. Zanimalo pa me je, kje je najceneje. Zdej, zneski so malo smesni, vendar, razlika je 100%, pa ni vazno kako to obrnes!
Evo, zdej pa letim placat.
Tr0n ::
Najboljse in najceneje preko spletnega bancnistva, pa cetudi imas samo 2 poloznici, jih bos kasneje v zivljenju imel ziher vec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
ta tema je isto kot tvoj nick, en velik kixs
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 133288 (10690) | ideep |
» | Petrol po novem zaračunal 70 centov za papirnato položnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22325 (19388) | opeter |
» | Placevanje poloznic (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22997 (18586) | drekodovce |
» | Najenostavnejše plačevanje položnicOddelek: Loža | 10252 (7165) | Alien123 |
» | Banke dražijo storitve! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13816 (10299) | dimko |