Forum » Kaj kupiti » Chieftek pri PRO-BITu v Kranju
Chieftek pri PRO-BITu v Kranju
subz ::
A ma kdo sveze izkusnje z nakupom teh ohisijh (opisanih tud na slo-tech) pri PRO-BIT KRANJ d.o.o.
Chessman ::
Vse kaj vem je to da jih prodaja tudi Mlacom. Kolega me gnjavi že cel teden da mu ga naročim. :\ :\
matter ::
K je ravno ta tema bi pa še jaz neki prašu.
MEne zanima če ma medium (ne big) tower napajalnik pokončno noter ali leže. Ker sicer je bolj sranje hladit tb1.2. Jest mam sicer pokončno pa vulkano2 pa 60 stopinj, rad bi pa mel leže napajalnik, da je več placa tm.
Upam da sem bil jasen :)
MEne zanima če ma medium (ne big) tower napajalnik pokončno noter ali leže. Ker sicer je bolj sranje hladit tb1.2. Jest mam sicer pokončno pa vulkano2 pa 60 stopinj, rad bi pa mel leže napajalnik, da je več placa tm.
Upam da sem bil jasen :)
sash ::
svežih izkušenj sicer nimam, ker pa kupijem ohišje te firme me pa zanima njihov (od trgovine) www
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 32941 (14518) | krneki0001 |
» | Windows 8.1 ISO uradno na voljoOddelek: Operacijski sistemi | 11143 (9098) | Qushaak |
» | Nova anketa: Koliko denarja ste odšteli za stol, na katerem sedite pred računalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 9189 (7265) | PrimozR |
» | Katero ohišje...Oddelek: Kaj kupiti | 1131 (805) | Thanatos |
» | Katero ohišje?Oddelek: Kaj kupiti | 1151 (995) | Voranz |