Forum » Pomoč in nasveti » Printable CD-s
Printable CD-s
Maroquai ::
Pozdravljeni
pred kratkim sem kupil canon mp600, ki ima med drugim tudi možnost tiskanja na cd-je! sicer printer odlično tiska na cd-je, vendar pa se barva začne pacati, če jo primem z mokrimi prsti! nekje sem prebral da se cd-je posprica z nekim sprejem da stvar potem drzi?! Zanima me ali ima morda kaksne izkušnje z s tiskanjem na cd-je in kako se je lotil teh problemov! In ce morda kdo ve ime in kje se da kupiti ta sprej!
Hvala
lp
pred kratkim sem kupil canon mp600, ki ima med drugim tudi možnost tiskanja na cd-je! sicer printer odlično tiska na cd-je, vendar pa se barva začne pacati, če jo primem z mokrimi prsti! nekje sem prebral da se cd-je posprica z nekim sprejem da stvar potem drzi?! Zanima me ali ima morda kaksne izkušnje z s tiskanjem na cd-je in kako se je lotil teh problemov! In ce morda kdo ve ime in kje se da kupiti ta sprej!
Hvala
lp
Tody ::
Ne se dotikat CD z mokrimi prsti ? Jest že pol leta sicer uporabljam epsonovo zadevo pa ne z potnimi ne mastnimi rokami nisem nič naredu na tisku enkrat ko se je posušil.
bluefish ::
pa si prepriča, da imaš prave CD-je (bela vrhnja plast)?
Drugače pa je tista stvar fiksir, vendar pa je na CD-je raje ne špricaj.
Drugače pa je tista stvar fiksir, vendar pa je na CD-je raje ne špricaj.
Maroquai ::
Cd-ji so pravi in namenjeni tiskanju ( bela zgornja plast), pa tudi kavliteta natisnjenih cd-jev je zelo dobra, ob uporabi pri normalnih pogojih seveda! Malo me le skrbi kako bo pri uporabi v avtomobilu, saj je tam variacija temperature zelo velika! No, bom probal dat en Cd v avto in ga pustil na soncu pa bom videl kaj bo! zakaj pa mislis da s fiksirjem ni dobro spricati po cd-jih???
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon PIXMA iP4200Oddelek: Kaj kupiti | 4097 (1895) | gyga |
» | Tiskanje na cd-jeOddelek: Strojna oprema | 1890 (1814) | borutzi |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6366 (3788) | r0b3rt |
» | Nov članek: Polnjenje Canon CLI-8x kartušOddelek: Novice / Nova vsebina | 5133 (3767) | TESKAn |
» | nakup tiskanikaOddelek: Kaj kupiti | 1480 (1366) | Trinitron |