Forum » Programska oprema » Open office base
Open office base
dkrast ::
Nisem prepričan, če sprašujem na pravem mestu V open office base poskušam narediti bazo podatkov: bistvo vsega je, da za 3 družine pripravljam mesečen obračun telefona za vsako družino posebej. Nikakor pa ne uspem vstavit formul,npr seštevanje, deljenje, ipd. Morda kdo ve, kje na spletu bi dobil kakšen vodič, kjer opisuje ta del ooffice base? Kar sem do sedaj našel, je neuporabno...
Upam , da ne bom ustrelil mimo: a je, mogoče kombinirati OOffice base s tabelami v Ooffice calcu? V Calcu zadeva funkcionira, samo ne da se mi vsakič popravljati postavk...
Upam , da ne bom ustrelil mimo: a je, mogoče kombinirati OOffice base s tabelami v Ooffice calcu? V Calcu zadeva funkcionira, samo ne da se mi vsakič popravljati postavk...
Damjo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel OpenOffice.org 2.2Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5537 (2676) | marvin42 |
» | Kateri operacijski sistem za star laptopOddelek: Operacijski sistemi | 1687 (1303) | steev |
» | Škotska policija se vrača k MicrosoftuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4396 (3053) | Thomas |
» | OpenOffice 2.0 je na potiOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5160 (3764) | Marjan |
» | OpenOffice.org v obleki KDEOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3448 (3448) | Roadkill |