Forum » Strojna oprema » scanner HP PSC 500
scanner HP PSC 500
xena ::
Tiskalnik in copy mi dela že od vsega začetka, pri scannerju pa sem naletela na težavo. Na novo sem morala inštalirati driverje, ki sem jih pobrala s spleta, ker na cd-ju so bili samo do Windows 98, zdaj pa imam Laptopa Windows XP.
Vendar pa lahko zdaj skeniram samo iz programa "Scanners and Cameras", potem pa preko Čarovnika, in ko mi shrani med My pictures, mi shrani v velikosti scannerja, in ne samo v velikosti slike.
A se da to kako drugače zrihtat?
Na prejšnjem PC-ju sem imela program na namizju, pa ni bilo vodeno preko Čarovnika in mi je lepo shranjevalo slike. Ima kdo kakšno idejo???
Lp
Vendar pa lahko zdaj skeniram samo iz programa "Scanners and Cameras", potem pa preko Čarovnika, in ko mi shrani med My pictures, mi shrani v velikosti scannerja, in ne samo v velikosti slike.
A se da to kako drugače zrihtat?
Na prejšnjem PC-ju sem imela program na namizju, pa ni bilo vodeno preko Čarovnika in mi je lepo shranjevalo slike. Ima kdo kakšno idejo???
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5342 (4023) | Mikec17 |
» | Prenosnik na Lcd TVOddelek: Zvok in slika | 714 (638) | ganimed |
» | Prenos programa-prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 625 (570) | Krfjola40 |
» | problem - scanner HP PSC 500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1102) | xena |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2633 (2309) | Racunalnik |