Forum » Navijanje » Navijanje AMD +3800 X2
Navijanje AMD +3800 X2
Pristavljan ::
Lep Pozdrav
Ja... nažalost spet en noobek v svetu navijanja.. hm... No jaz imam Asus m2n-e plato 2gbrama 550W in proc. AMD athlon X2 +3800 na 2.0ghz.
No in zdaj me zanima kako ga navil, proso bi če mi lahko kdo to malo razloži,aja comp mi ni tuj... Če bi kdo naredo kak slovenski vodič o navijanju ta tema sploh nebi obstajala :P... aja pa pomožnosti tudi z amd procesorji kr na tistih angleških straneh je skoraj samo intel, zato si nemorm pomagati.Če je pa kdo našo kak vodič za amd proce pa naj da link četudi je ang... pa še to hlajenje ni stock tako da se ni bat da se bi kaj overheaded. :D
HVALA vsem ki bodo pomagali. TomAz
Ja... nažalost spet en noobek v svetu navijanja.. hm... No jaz imam Asus m2n-e plato 2gbrama 550W in proc. AMD athlon X2 +3800 na 2.0ghz.
No in zdaj me zanima kako ga navil, proso bi če mi lahko kdo to malo razloži,aja comp mi ni tuj... Če bi kdo naredo kak slovenski vodič o navijanju ta tema sploh nebi obstajala :P... aja pa pomožnosti tudi z amd procesorji kr na tistih angleških straneh je skoraj samo intel, zato si nemorm pomagati.Če je pa kdo našo kak vodič za amd proce pa naj da link četudi je ang... pa še to hlajenje ni stock tako da se ni bat da se bi kaj overheaded. :D
HVALA vsem ki bodo pomagali. TomAz
dolenc ::
Klikni me, oddelek navijanje, kakega fašeš pa tudi med strokovnimi članki...
So mal starejši že, sam princip je isti, ene pakrat + prtisnit v biosu.
Upam si trdit da je takih člankov v slovenščini še kar nekaj, sam mal je treba pobrskat.
ps.. lepo da se procesor ne bo overheadov
So mal starejši že, sam princip je isti, ene pakrat + prtisnit v biosu.
Upam si trdit da je takih člankov v slovenščini še kar nekaj, sam mal je treba pobrskat.
ps.. lepo da se procesor ne bo overheadov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dolenc ()
Tnx sej je kul, sam jest želim kaj bol konkretnega ne pa to ko mi razlaga ka je FBS pa te fore to vem,jest bi rat vedel kaj morem povečat do katere mere, povečati voltažo, itd...
lp TomAz
lp TomAz
ja tam neki , ja ka morm zej celi forum prebrat? če si ti kaj prebral mi lahko daš link pa bom še jest, če ma sploh kaj veze s to temo....
ps. ta forum ima cirka 206238 tem in ne mislim prebrat vseh
ps. ta forum ima cirka 206238 tem in ne mislim prebrat vseh
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pristavljan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AM2 plataOddelek: Kaj kupiti | 1100 (917) | dukenukem |
» | proizvodni proces oz. µm ???Oddelek: Strojna oprema | 1096 (956) | nonenone |
» | amd 2100+ odklenjenOddelek: Navijanje | 1215 (1005) | dxx |
» | 200GB disk zazna mi ga samo 130Oddelek: Strojna oprema | 5365 (5237) | HeXeD |