Forum » Mobilne tehnologije » Flash P910i
Flash P910i
bluesman ::
Lep pozdrav,
eno vprašanje za mojstre. Imam P910i in bi rad naredil flash Bios. Imam docking station z USB povezavo. A se ga da flashat z tem? Motorolo se da, slišal pa sem, da je za Ericssona potreben nek drug kabel. Zanima me tudi kateri program je potreben za to in postopek.
Hvala za odgovore.
eno vprašanje za mojstre. Imam P910i in bi rad naredil flash Bios. Imam docking station z USB povezavo. A se ga da flashat z tem? Motorolo se da, slišal pa sem, da je za Ericssona potreben nek drug kabel. Zanima me tudi kateri program je potreben za to in postopek.
Hvala za odgovore.
bluefish ::
pojdi na sony ericsson spletno stran in tam naloži Update Service.
Ne vem sicer za tvoj mobilnik, vendar mojega K550 povežem z USB kablom. Sicer pa ti program tako ali tako pred postopkom in ob izbiri modela mobilnika prikaže navodila.
Ne vem sicer za tvoj mobilnik, vendar mojega K550 povežem z USB kablom. Sicer pa ti program tako ali tako pred postopkom in ob izbiri modela mobilnika prikaže navodila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel - računalnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3083 (2906) | microera |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1741 (1563) | MC_Tom |
» | Kaj menite o Sony Ericsson W800i?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1244 (1117) | Stepni Volk |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4226 (3663) | Gandalfar |