Forum » Informacijska varnost » Kaspersky Internet Security 7.0
Kaspersky Internet Security 7.0
luky ::
Imam trenutno naložen Kaspersky Internet Security in sem opazil, da mi ne pusti odpreti stran slo-zeleznice.si. Vse druge strani pa normalno odpira.
Če kdo pozna program dobro prosim za pomoč, kje mu določiti, da tudi to stran odpre normalno. Firewall sem si ogledal venda ne najdem ničesar.
lp.
Če kdo pozna program dobro prosim za pomoč, kje mu določiti, da tudi to stran odpre normalno. Firewall sem si ogledal venda ne najdem ničesar.
lp.
Nič ni glupo vprašanje, ampak glupi odgovor oz. takšna tvoja pomoč. Jaz sem normalno napisal naslov strani http://www.slo-zeleznice.si, vendar jo ne odpre oz. jo samo odpira ( odpre pa ne ).
KIS ima nekje blokado da ne pusti odpreti strani, ki ima v naslovu (-) črtico, isto je pri Nortonu 360. Ne morem najti kje bi mu dopovedal, da pusti stran normalno odpret.
Ker če jaz začasno izklopim Kasperskega se stran takoj odpre brez problema.
lp.
KIS ima nekje blokado da ne pusti odpreti strani, ki ima v naslovu (-) črtico, isto je pri Nortonu 360. Ne morem najti kje bi mu dopovedal, da pusti stran normalno odpret.
Ker če jaz začasno izklopim Kasperskega se stran takoj odpre brez problema.
lp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luky ()
michel ::
Maš prav.
Jst uporabljam Kaspersky Internet Security 6, pa mi je tut ne odpre, ampak v nedogled odpira.
Zanimivo, praviš da zaradi črtice (-) v naslovu.
Jst uporabljam Kaspersky Internet Security 6, pa mi je tut ne odpre, ampak v nedogled odpira.
Zanimivo, praviš da zaradi črtice (-) v naslovu.
Vanadium ::
mnja sori za glup predlog, glede nato pa da veš kaj je problem zakaj ne prašaš direkt na kaspersky forumu?
MadPanter
Če si bolj pri Eng.jeziku doma pa dej ti vprašaj po forumu, kje je rešitev. ???? ti bom hvaležen.
lp.
Če si bolj pri Eng.jeziku doma pa dej ti vprašaj po forumu, kje je rešitev. ???? ti bom hvaležen.
lp.
Vanadium ::
Se mi neda tam registrirat drugače pa napiši tako:
Hello.
Im using Kaspersky Internet Securty 2007 suite and i have problems with opening some web pages that use simbol - in URL adress, exaple of URL that is not working: http://www.slo-zeleznice.si . Does anybody know how to fix this issue so i can have acsses to this web pages? Thank you wery much for your assistance and for any sugestions that will help me fix this problem.
Evo ti. Niti moja angleščina ni glih najjača ampak mislim da bo folk vedu kaj hočeš prašat
EDIT:
Aja to mi šele zdej kapnlo, zdej nevem se da v tem KIS 2007 čisto ugasnit firewall pa da tako probaš če gre? Sam za test da izločimo če je kriv KIS 2007
Hello.
Im using Kaspersky Internet Securty 2007 suite and i have problems with opening some web pages that use simbol - in URL adress, exaple of URL that is not working: http://www.slo-zeleznice.si . Does anybody know how to fix this issue so i can have acsses to this web pages? Thank you wery much for your assistance and for any sugestions that will help me fix this problem.
Evo ti. Niti moja angleščina ni glih najjača ampak mislim da bo folk vedu kaj hočeš prašat
EDIT:
Aja to mi šele zdej kapnlo, zdej nevem se da v tem KIS 2007 čisto ugasnit firewall pa da tako probaš če gre? Sam za test da izločimo če je kriv KIS 2007
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
MadPanter
Ja če ga izklopim potem takoj dela 100% in odpre stran, se pravi da je nekje zavora v Kasperskem.
lp.
Ja če ga izklopim potem takoj dela 100% in odpre stran, se pravi da je nekje zavora v Kasperskem.
lp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luky ()
StratOS ::
Zgleda da blokira funkcije javascript na tej strani ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
M-XXXX ::
Sam imam Kaspersky 7 in s tem nimam problemov! Na laptopu kjer pa imam 6 tudi nisem zasledil tega problema!
jan01 ::
Kaspersky Internet Security 7.0 je beta(oz morda že rc?).
/*v glavnem nič nisi plačal za to in se tudi ne čudi, če kaj ne dela*/
/*v glavnem nič nisi plačal za to in se tudi ne čudi, če kaj ne dela*/
jan01 ::
Razsvetli me z linkom na uradni strani kasperskya(oz koga drugega)
http://forum.kaspersky.com/index.php?sh...
Predvidevam, da si to stvar dobil iz "alternativnih" virov oz si beta tester
http://forum.kaspersky.com/index.php?sh...
Predvidevam, da si to stvar dobil iz "alternativnih" virov oz si beta tester
laguna ::
Mislim, da ni problem v znaku - saj tudi ta stran, torej www.slo-tech.com....... ima črtico in kot vidim lahko odpiraš ta forum. Verjetno bo res nekaj narobe z antivirustnim programom oz. njegovimi nastavitvami, ...
LP
LP
lagunaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Secure Connection FailedOddelek: Pomoč in nasveti | 860 (656) | bbobst |
» | Kaspersky Internet SecurityOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1282) | d0rK |
» | stran slovenskih železnicOddelek: Omrežja in internet | 1850 (1413) | Maximus |
» | Okrogla miza: Patentiranje računalniško izvedenih izumovOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 3841 (3316) | Suli |
» | Slo-Techovo srečanje na štajerskem koncuOddelek: Novice / Obvestila | 2677 (2677) | sidd |